Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a szexkapcsolatokról? Túl szélsőséges, vagy pont az ami kéne?
Mikor érzitek szükségét? Fiatalabbal vagy idősebbel?
22/F
Én most érzem szükségét és ezért gyakorlom is :)
19/L
Egyrészt így 50 éves férfiként nyilván el tudnám képzelni egy 30-35 éves szép, intelligens nővel, ahol mindkét fél tudja, hogy miről van szó és mit akar.
Általánosságban azonban azt tapasztaltam sokszor ilyen szexkapcsolatoknál, hogy zsákutca, vagy jön harmadik a képbe, vagy az egyik elkezd többet érezni/ belegondolni, szóval csak ritkán jön össze úgy, ahogy ideális lenne....
Férfi nyugodtan büszke lehet arra, ha egész jó nőket sikerül erre befűznie. De jellemzően hozzá képest gyengébb nőkkel jön ez csak össze.
Nőnek meg szégyellnie kell, ha ebbe belemegy. Nőt az motivál erre, hogy erre kaphatja meg a számára még elérhető legvonzóbb férfiakat.
Mikor otthon nem kapom meg amire vágyom. Kellő figyelem, kedvesség, és sex.
Kettő szeretem érezni, hogy a férjem mellett más is vonzónak tart még.
Ezt mindenki döntse el saját maga, hogy neki mi a jó.
Függ az aktuális élethelyzettől is.
Volt már többször, hogy jól éreztem magam férfiként szexkapcsolatban, közösen töltött idővel, programokkal is.
Legjobb :) barátság extràkal
Elég rég óta megy nálam így
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!