Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, egyéjszakásban mi alapján választotok? Külső, duma, humor,karizma? Miért pont én vagy miért pont akárki más?
Figyelt kérdés
2023. szept. 4. 23:35
2/9 anonim válasza:
Egy éjszakára azt akivel egy pillantás alatt megvan a szexuális vágy, nem beszélgetni fogok vele.
3/9 anonim válasza:
A tudomány szerint a leendő szexpartnernél a külső a legfontosabb tényező. Ezt követi a pénisz mérete (a pusztán szexkapcsolathoz a nagyobb méretet preferálják a nők, míg komoly kapcsolatban az átlag feletti/átlagosat).
4/9 A kérdező kommentje:
#3: a péniszméret a legkevesebb, ugyanis nem derül ki, amíg oda nem jutsz. Nekem teljesen átlagos van, soha senki nem kérdezte és kb 25 ilyen kalandom volt.
2023. szept. 5. 00:00
5/9 anonim válasza:
Jól látod így egyben. Bármelyik buliban tucatnyi jelentkező van alkalmira, akkor miért ne válogassanak? Ha neked 20 csaj felkínálkozna te is azt választanád ki amelyik legjobban tetszik nem?
6/9 anonim válasza:
Egyértelműen a külső. Aztán megbizonyosodom, hogy fel van e készülve..
7/9 anonim válasza:
Külső. Utána hogy milyen a beszéde, mennyire intelligens, mennyire humoros.
Hogy próbál meg ágyba vinni.
Tapló módon, vagy megadja a módját...
8/9 anonim válasza:
Hogy tud e sakkozni.Először sakkozunk,hogy kiderüljön mennyi esze van.
Ha tud játszni,akkor nincs szex!!
Nekem csak agyatlan állatok kellenek,akik b.sznak rendesen!
9/9 anonim válasza:
A pasi karizma, meg hogy mennyi pénze van.
Ha vastag a buksza, bánom én mekkora a cerka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!