Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt egy pasi az életemben,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt egy pasi az életemben, akinek szó szerint hányingere volt attól, ha én csináltam neki szájjal,mert hogy az nekem szerinte mennyire megalázó?

Figyelt kérdés

Régebben volt már ez, de a mai napig érdekeseknek tartom. Nagyon igényes pasi volt, imádott nyalni, szexelni, de nem élvezte, inkább undorodott attól, ha őt szopta egy nő. Nekem sem engedte és nem azért mert rosszul csináltam, hanem mert undorodott tőle (és mivel ismertem az utánam lévő barátnőjét, megtudtam, hogy neki sem engedte, szóval tényleg nem én voltam a béna).

Miért lehetett ez? Ti ismertek ilyen pasit, vagy volt kapcsolat ilyen pasival?

35N

2023. dec. 5. 15:08
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
80%
Ilyennel még sosem találkoztam. Ellenben az én párom olyan, aki nem igényli az orált. Se adni, se kapni. Nekem fontos, szóval csinálja is, egyébként elég jól, de magától nem állna neki. Ahogy én is orálozok néha, de sosem kéri magától, nem hiányolja, nem érdekli sokáig. Tévhit, hogy minden pasi oda vissza van az orálért.
2023. dec. 5. 15:11
 2/17 A kérdező kommentje:
Értem én, csak fura volt. Azóta sem találkoztam ilyennel.
2023. dec. 5. 15:15
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Nővel már találkoztam, aki nem akart szopni.

De olyan hapsiról, aki nem szerette ha leszopják, még életemben nem hallottam! :)

2023. dec. 5. 15:17
 4/17 A kérdező kommentje:
Hát én sem, csak ő volt ilyen.
2023. dec. 5. 15:18
 5/17 anonim ***** válasza:
0%
Végre egy normális értelmes férfi
2023. dec. 5. 15:18
 6/17 anonim ***** válasza:
98%

Én sem szeretek orálozni, ha adják elfogadom de nem kérem

24f

2023. dec. 5. 15:22
 7/17 A kérdező kommentje:
Ő nem fogadta el 🙂.
2023. dec. 5. 15:28
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát, én a magam részéről annyit tudok hozzátenni, hogy egy jó szopás sokszor jobban esik,mint egy jó dugás.... persze nem váltja ki. Hangsúlyozom, JÓ szopás.

A fickónak valami lelki traumája lehetett, ritka az ilyen...50/ f.

2023. dec. 5. 15:40
 9/17 Mélybenyomás ***** válasza:
Én nagyon szeretem ha szopnak vagy leszopnak.. Orál nélkül hiányérzetem van a szexben, persze oda vissza szeretem.. 50ff
2023. dec. 5. 16:48
 10/17 anonim ***** válasza:
Sosem találkoztam ilyennel, nem is szeretnék.
2023. dec. 5. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!