Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt egy pasi az életemben, akinek szó szerint hányingere volt attól, ha én csináltam neki szájjal,mert hogy az nekem szerinte mennyire megalázó?
Régebben volt már ez, de a mai napig érdekeseknek tartom. Nagyon igényes pasi volt, imádott nyalni, szexelni, de nem élvezte, inkább undorodott attól, ha őt szopta egy nő. Nekem sem engedte és nem azért mert rosszul csináltam, hanem mert undorodott tőle (és mivel ismertem az utánam lévő barátnőjét, megtudtam, hogy neki sem engedte, szóval tényleg nem én voltam a béna).
Miért lehetett ez? Ti ismertek ilyen pasit, vagy volt kapcsolat ilyen pasival?
35N
Nővel már találkoztam, aki nem akart szopni.
De olyan hapsiról, aki nem szerette ha leszopják, még életemben nem hallottam! :)
Én sem szeretek orálozni, ha adják elfogadom de nem kérem
24f
Hát, én a magam részéről annyit tudok hozzátenni, hogy egy jó szopás sokszor jobban esik,mint egy jó dugás.... persze nem váltja ki. Hangsúlyozom, JÓ szopás.
A fickónak valami lelki traumája lehetett, ritka az ilyen...50/ f.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!