Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 20 éves vagyok és nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 éves vagyok és nagyon bejön egy 41 éves pasi, meg neki is én. Gáz?

Figyelt kérdés
Nagyon felizgulok tőle…
2023. dec. 3. 17:18
 1/8 anonim ***** válasza:
31%
Kicsit
2023. dec. 3. 17:18
 2/8 anonim ***** válasza:
87%
Nem!
2023. dec. 3. 17:19
 3/8 anonim ***** válasza:
97%
azt, hogy mi jön be neked, és mi izgat fel, azt nem te irányyítod. szóval sztem nem gáz, egyáltalán. aztán hogy ezzel mit kezdesz, az csak rajtad múlik ;)
2023. dec. 3. 17:38
 4/8 anonim ***** válasza:
94%
Egészségedre.. Nekem is volt 38 évesen húsz éves partnerem, jól megvoltunk.
2023. dec. 3. 17:50
 5/8 anonim ***** válasza:
93%

Egyáltalán nem, én is az ennyivel idősebb pasikat szeretem. És van barátnőm is aki szintén így van, szóval nem akkora ritkaság :)

Én pl úgy érzem hogy kb 35 alatt (persze egyén függő) számomra nem elég érettek, férfiasak a pasik, hogy annyira felizguljak tőlük amennyire lehetne :D

2023. dec. 3. 19:09
 6/8 anonim ***** válasza:

Osztom a 3-as válaszoló véleményét, ez nem választás kérdése. Engem az idősebbek vonzanak, szóval én is ennél valamivel nagyobb korkülönbséggel járok össze valakivel.

Az, hogy az idősebb férfiakat pedig a fiatal nők vonzzák, az ugyanúgy természetes, mint fordítva.

(Privátokat nem kérek, köszönöm)

2023. dec. 3. 20:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem, és nem is ritka. Én meg a fiatalabb lányokra bukom.46F
2023. dec. 3. 22:58
 8/8 anonim ***** válasza:
pasim 27 évvel idősebb nálam. És remekül megvagyunk.
2023. dec. 4. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!