Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, akik vágynak erre,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, akik vágynak erre, mit éreztek ilyenkor?

Figyelt kérdés

Több olyan lánnyal is beszéltem régebben, aki felizgultan mondta, hogy arra vágyik hogy egyfajta “diszkós rbanc” legyen, akit csak használnak kedvük szerint és rbancként kezelnek, meg hasonlók. Persze nem mindegyik lány gondolja komolyan, valakinek ez csak fantázia, viszont attól még ugyan úgy izgatja a dolog ha csak fantáziában is. És arra vagyok kíváncsi, hogy akinek hasonló vágya van, az hogyan éli ezt meg, mit érez és gondol közben?

Tényleg őszintén érdekel a mögötte levő pszichológia. Mindig tetszett, ha egy lánynak vannak a megszokottól eltérő vágyai is, és például ez kifejezetten olyan. És annak is tudnék örülni, ha egyszer csak simán beszélhetnék ilyen lánnyal, akiben van hasonló vágy akár csak fantázia szinten, hogy jobban megértsem az ő szemszögét, nem élnék vissza a bizalmával és nem lenne hátsó szándékom sem.

2023. dec. 5. 07:31
 1/4 anonim ***** válasza:
90%
Nemtudom , egyszerűen izgat ha használnak sex közben 23/l
2023. dec. 5. 07:43
 2/4 anonim ***** válasza:
88%
Ugyanaz mint az elsőnek.
2023. dec. 5. 07:52
 3/4 kisördög1 ***** válasza:
86%
No, ez tényleg érdekes "játék" lenne...
2023. dec. 5. 07:59
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt ilyen nőm... szerette, ha " megerőszakolom", kikötözöm, kényszer szoptatás, stb...

Úgy felizgult, hogy spontán orgazmusa is volt többször.

2023. dec. 5. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!