Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más kisgyerekmekes párokra is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más kisgyerekmekes párokra is jellemző az elhidegülés?

Figyelt kérdés
Mennyire általános ez a probléma? Esetleg megoldást is tudtok rá?

2023. dec. 2. 23:12
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Olyanok anyukák véleménye érdekelne akiknél a gyerek születése után változtak meg a dolgok.
2023. dec. 2. 23:14
 2/11 anonim ***** válasza:
65%
Igen: párterap. Tegyétek meg, hogy konzultáltok eggyel, hátha meg tudja még menteni a szakadék felé robogó kapcsolatotokat (a gyerek miatt is - ne egy veszekedő, elhidegült családban nőjön fel).
2023. dec. 2. 23:15
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Gyakori jelenség. Nálunk a fő probléma az volt, hogy benn volt szülésnél (csak vajúdásnál). Onnantól kezdve csak az anyát látta bennem. Ezt megerősítette a tanácsadó is. A vicc hogy én nem akartam hogy bejöjjön de egyszer csak megjelent. Amúgy jó ember, sosem hagyott volna el. Jó pár évet éltünk ezután még együtt egy szexualitás nélküli kapcsolatban a gyerek miatt. Végül én léptem le. A hab a tortán hogy ezután összejött egy két gyerekes nővel. Benne a nőt látja, nem azt hogy kinyomott két gyereket. :D
2023. dec. 2. 23:25
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a gyerekszülés többségnél ezt hozza. Egyszerűen egy átlag ember nem tud napi 24 orás gyerekfelűgyelet mellett, álmosan, fáradtan, szaros pelenkák között önfeledten szexelni, törödni a párjával. Plusz a szülés okozta testi változások miatti problémák, gátlások.
2023. dec. 3. 00:40
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
A gyerekek a legtöbb párnál tönkreteszik a szexuális életet, pláne, ha már a gyerekek előtt se volt valami hű de jó.
2023. dec. 3. 04:04
 6/11 anonim ***** válasza:
54%
Ezek csak kifogások. A pasik az hiszik hogy a nő 1 hét alatt vissza fogy a terhesség előtti ablakra. Ha valaki igazán szereti párját megértő lesz. Nálunk hol kevesebb hol több a szex. 41f
2023. dec. 3. 05:14
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Három gyerekünk van, egyáltalán nem hidegültünk el egymástól. Mikor csecsemők voltak, akkor nehezebb idők voltak, ez tény.
2023. dec. 3. 07:42
 8/11 anonim ***** válasza:
Mi még össze sem házasodtunk, és gyerek sincs, de lassan 3 év együttélés után már szinte semmi szenvedély nincs itthon...
2023. dec. 3. 11:27
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Én férfiként már a válláson gondolkozom 7 honapos a gyerek de szülés ota kb 2 szer bujtunk össze pedig nem hizott semmit egyszerüe nem kiván

Igy vállás lessz a vége

2023. dec. 3. 21:57
 10/11 anonim ***** válasza:

Indulnak a párok jó esetben felhőtlen elsőprő szerelemmel. Korlátlanul, gondtalanul élvezik egymást, a közös életüket. Aztán jön az összeköltözés, ami már kicsit megtörheti a varázst, problémát okozhatnak a hétköznapi életvitelbeli különbségek, megszokások. Aztán a gyerek, végleg lerombolja az addigi közös megszeretett életüket. Még ahol kifejezetten várják, szeretnék a gyereket, ott is felfordul az addig megszokott közös életük. Se idő, se energia, se kedv nem marad a szexre közös programokra. Egy csomó ujabb feszültségforrás, anyagi problémák, problémák a rokonsággal.

A kapcsolat lényege a gyerek, de egyuttal le is rombolja azt.

Szóval ritka lehet az amikor a gyerek, nem gyengíti jelentősen a kapcsolatot.

2023. dec. 4. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!