Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reggeli merev állapotom látványa hidegen hagyja a párom. Létezik bevált praktika figyelem felhívásra?
Olvastam, vannak rosszabb intim kapcsolatok nálunk, akiknél 30as éveikben már sex is alig van. Csak nehogy oda jussunk mi is, ettől félek.
Esküvőnk elött vagyunk, 7 éve vagyunk pár.
30f
Engem is hidegen hagy a parom reggeli merevedese. Lassan ebredek es nem egybol a szex jar az agyamban.
8 eve vagyunk egyutt.
Szeretője van.
Nekem párom azért reagál, hogy ott ágaskodik a péniszem.
Nincs baj a teljesítményemmel, se mérettel. Működik. Heti 4-5együttlét.
A szomszéd asszony alternstiva nem jatszik, mert az összes szomszéd nyugger, 70-80éves :)
Igen, munka, reggel nem sex az első. Este meg fáradt az ember, arra is megvan a kifogás.
Néha annyival is beérném hogy megfogja, vegye észre hogy akcióra készen lennék.
Nem azonnali sex a lényeg mindig, csak közömbös ne legyen. Sokszor sokat jelent a figyelmesség, tapintatosság, és ezt ugye kölcsönösen.
Béke.
Nem értem az embereket... Nincs testiség, nincs sex, nincs semmi.
Reggel rohanok, mert elkések a munkából. Este fáradt vagyok. Mikor jut idő egymásra? A testiségre? Soha?
Én egész éjszaka bújok páromhoz, nyugalmi állapotban is rámarkolok, a férfiasságára. Nem kell szex, csak megnyugtat, hogy ott van. Van úgy, hogy úgy alszom el, hogy a fejem a hasán, a farka a kezembe. Mikor meg több a vágy jöhet a szeretkezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!