Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk vmi ötlet hogy lehetne átugrani a randiknak azon részét, mikor a csaj mesél magáról? Van vmi praktika? Hívjam buliba első randira és az alkohol miatt lehet egyből szex?
Figyelt kérdés
A lányok lelkizései nem érdekelnek, mint ahogy egyik pasit sem. Mikor beszélnek akkor már arra gondolok, hogy de jól meg fogom k*rni.2022. márc. 27. 22:07
1/25 anonim válasza:
Úgy tudod átugrani hogy el se mész a randira. Szrxre meg keress prostit.
2/25 anonim válasza:
Én férfi vagyok és érdekel amikor a csaj mesél magáról, mert nekem nem csak 1 (vagyis 3) lyuk kell, hanem izgasson az egész személyisége, az egész lénye.
Ha csak dugni akarsz, akkor olyat keress aki nem beszélgetni akar, hanem dugni, sok ilyen van.
3/25 anonim válasza:
De jól fog veled járni a barátnőd...ja, nem
4/25 A kérdező kommentje:
Köszi, ment a zöld kéz mindenkinek. Azért még fel tudok szedni nőket, nem vagyok prostikra szorulva. Na mindegy, majd elkalandozok közben.
2022. márc. 27. 22:11
5/25 anonim válasza:
"A lányok lelkizései nem érdekelnek, mint ahogy egyik pasit sem."
milyen kényelmes ezt gondolni.
6/25 A kérdező kommentje:
Műszaki egyetemre járok, meg focizok is. Hidd el van elég haverom, úgyhogy tudom mi az igazság.
2022. márc. 27. 22:13
7/25 anonim válasza:
Ehhez nem kell barátnő. Legyen gerinced, és vállald, hogy nem komolyat keresel, hanem szexkapcsolatot. Nem kell randizni, meg hitetgetni.
8/25 anonim válasza:
Ahogy 7-es írta.
Megmondod az elején "tudod ki kíváncsi rád, kisanyám? én biztos nem. hozzád megyünk vagy hozzám?". És kész. Ennyi.
9/25 A kérdező kommentje:
Na jah, csak a való életben ez nem így működik. Olyan csaj nem kell, aki mindenkivel lefekszik.
2022. márc. 27. 22:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!