Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk vmi ötlet hogy lehetne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk vmi ötlet hogy lehetne átugrani a randiknak azon részét, mikor a csaj mesél magáról? Van vmi praktika? Hívjam buliba első randira és az alkohol miatt lehet egyből szex?

Figyelt kérdés
A lányok lelkizései nem érdekelnek, mint ahogy egyik pasit sem. Mikor beszélnek akkor már arra gondolok, hogy de jól meg fogom k*rni.
2022. márc. 27. 22:07
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Na mindegy, azt hittem kapok itt vmi hasznos infot.
2022. márc. 27. 22:28
 12/25 anonim ***** válasza:
95%

Kaptál elég sokat :|

Leírták: Keress szexkapcsolatot, keress prostit, és akkor nem kell a csajokat hallgatni, mert vagy fizetsz erte, vagy a masiknak is csak arra kellesz.

2022. márc. 27. 22:35
 13/25 anonim ***** válasza:
88%

Figyelj bár nekem nagyon egyszerű, mert már a suliban megtanultam az untató órákon, hogyan kell totalisan kikapcsolni az agyat. Nem kell atugorni elég csak nézni mosolyogni bólogatni, itt ott egy "igen értem" "aha" "wow" es hasonlok, hogy mégis érezzék, hogy érdekel a rizsa, de közben éberen alszol. Mivel kocsmatulaj vagyok és van, hogy dolgozok tökéletes ez a módszer mindenre. Rengeteg csajt hallgattam végig az elmúlt években mondjuk kocsma miatt pasit is, egyáltalán nem emlékszem miről beszéltek és így nem is oregedtem 1ev alatt 20 évet.

Jöhet a lepontozas kedves hölgyek. Bár engem általában problémákkal farasztananak és egyáltalán nem érdekelnek ezek és tudom mi a legjobb? Hogy imádnak, mint a női vendégek, mint a férfi vendégek. Mindig megkapom, hogy velem milyen jó beszélgetni.

2022. márc. 27. 23:34
 14/25 anonim ***** válasza:
92%

"Olyan csaj nem kell, aki mindenkivel lefekszik."

Az lehet, hogy nem ilyet szeretnél, de ezzel a stratégiával és ezzel a lelkülettel olyat fogsz csak találni, aki ugyanilyen könnyen lefekszik más férfiakkal is.

2022. márc. 27. 23:40
 15/25 anonim ***** válasza:
92%

Figy' te most azt várod mondjunk neked három csodamondatot amitől minden nő azonnal hanyatt vágja magát "végre egy csodálatos férfi amelyik nettó lyuknak néz"? 😅

Ha akkora csajózógép vagy akkor csak tudod hogy "működnek" a nők, te fantasztikus focista-egyetemista 😅😅😅

2022. márc. 28. 02:13
 16/25 anonim ***** válasza:
93%

Csak tudnám miért jön mindenki azzal hogy de én egyetemre járok, nekem diplomám lesz én doktor leszek... Mintha ez valami mindent eldöntő érv lenne. Csak szólok hogy egyes körökben teljesen alap hogy diplomád lesz ez konkrétan olyan mint hogy tudsz járni... Vagy mondjuk úgy a diploma az új érettségi annyit bizonyít hogy tudsz írni olvasni, nem vagy retard. De ha nincs az nem bizonyítja az ellenkezőjét.

Arról nem is beszélve hogy annyi tanult embert láttam már akik sík hülyék voltak...

2022. márc. 28. 03:13
 17/25 A kérdező kommentje:
16-os azért írtam oda, mert itt a gyk-n egyből leoltanának, hogy egy aluliskolázott tirpák vagyok, akinek csak pina kell. Ettől én még lehetek jó tanuló. És egyébként a diplománál nem mindegy, hogy egy büfészakot csinálsz meg vagy egy BME-t. De nyugodtan átküldöm neked az órarendem.
2022. márc. 28. 08:10
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem aztán felesleges lenne át küldened én már végeztem a BME-n.
2022. márc. 28. 08:43
 19/25 anonim ***** válasza:
77%
16# itt mindenki fosulis nem tudtad? Minden fosulis imád azzal hencegni, h ő fosulis. Én is kipróbáltam milyen, egy lószar az egész. Legtöbben azt hiszik, hogy észt is osztanak ott, közben nagyon nem. Nagyon sok főiskolás buta mint a segg, pedig rendesen elvégezték. Én inkább otthagytam, egyszerűen utáltam oda járni, nem a tanárok vagy társak miatt, hanem úgy az egész miatt. Egy hülye papirert, aztan itt a környéken kaptam volna 800euros fizetést ezért a papirert, most komoly? Ahhoz hogy jól keressek ugyanúgy el kell mennem messzebbre? Köszi inkább nem. Az első alkalomnal léptem egy munkahelyre ami csodálatosan fizet, néha nem is értem, hogy fizetheg ennyit.
2022. márc. 28. 09:01
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Eddig életemben 2 nő volt akivel nem a lelki problémáikról kellet beszélni, hanem lehetett úgy beszélni velük mint egy haverral. Az elsővel egy kb 2 éves kapcsolat lett, a második szeptember óta tart. Ritka, de hidd el van ilyen.

Amúgy nekem is volt rengeteg, hogy már picsába kívántam a lelkizést, nem is értettem miért nem vertem inkább ki, sokkal egyszerűbb lett volna:D

2022. márc. 28. 09:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!