Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Popsinyalás, a párom szeretné, mire kell figyelnem előtte ? Vagy bármi más tanács , praktika?
Figyelt kérdés
Nő vagyok. A párom szeretné annyira megmondom én meglennék enélkül max kíváncsiság van bennem.
Mi ebben a. Jó. Meg mire kell figyelnem előtte? Ápolt tiszta vagyok ez alap!
2021. szept. 27. 15:48
1/15 anonim válasza:
Az ánusz tele van idegvégződésekkel, érzékeny terület. Sok embernél (férfiak és nők egyaránt) erogén zóna, emiatt sokan szeretik ha nyelvvel kényeztetik ott.
Alapos fürdés, ha biztosra akarsz menni, beöntés, ennyi. Aztán hajrá, élvezkedjetek.
2/15 anonim válasza:
Mármint a párod akar nyalni neked?Vagy neked kéne nyalni?Vagy kölcsönös lenne?
3/15 A kérdező kommentje:
2 Ő akar engem. Mondom oké próbáljuk meg.
3 vicces vagy.
2021. szept. 27. 16:01
4/15 anonim válasza:
Szortelenitsd precízen a lukad környékét
6/15 anonim válasza:
Szőrtelenítés és alapos mosdás. A lyukadat ne csak kívülről mosd meg, hanem nagyon picit az ujjaddal is nyúlj be, mert ha a párod nyelve mélyebbre megy véletlenül akkor érezhet át kellemetlen ízeket. Egyébként nagyon jó, nekem csinálták már és egész kellemes.
7/15 A kérdező kommentje:
5 mivel ?
Én máshol gyantát használok de ott nem merném/tudnám azzal.
2021. szept. 27. 16:37
8/15 anonim válasza:
Egyél előtte babot. :D
Jól van csak vicc volt. :)
Egyébként én nem hagynám magam, sosem vonzott ez.:P
9/15 A kérdező kommentje:
9 Nálam is ez inkább kíváncsiság.
2021. szept. 27. 16:38
10/15 anonim válasza:
Szőrtelenítés, nagyon alapos higiénia, ha a kezét (ujjait) vagy mást is használna akkor análzuhany is célszerű. Engedd el magad és élvezd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!