Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nőktől kérdezném akik párja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőktől kérdezném akik párja nagyobb mérettel rendelkezik?van valami bevált trükk vagy praktika hogy kellemesebb legyen az együttlét?

Figyelt kérdés
Párommal megvolt ma az első együttlétünk, 20+ a mérete. Nedves voltam rendesen, erre oda is figyelt,ahogyan arra is hogy durva ne legyen, mégis néha nagyon fájt. Esetleg plusz sikosító jó lehet? Mire érdemes figyelni?
2021. aug. 22. 18:10
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
93%
Mi volt párommal hónapokig próbálkoztunk de nekem mindig fájt. Végül szakítottunk mert tényleg nehéz volt nekem ez az időszak, csak azért hagytam a szexet hogy neki jó legyen.
2021. aug. 22. 18:14
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Síkosítót mindenképpen érdemes ilyenkor használni.
2021. aug. 22. 18:15
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
A méhszáj böködése fájt? Vagy az egész tágulás? Bizonyos pozícióban nem hatolok annyira mélyre, ez megoldás lehet. Vastagság ellen nincs védelem.
2021. aug. 22. 18:21
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
És ha te vagy felül És annyira engeded magadba amennyire még kényelmes?
2021. aug. 22. 18:24
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Az a vicc, hogy úgy általában jobban fáj.
2021. aug. 22. 18:25
 6/21 A kérdező kommentje:

Hát volt hogy a méhszájam fájt, pedig akkor se tette be teljesen.

Lovaglásnál igen tudtam szabályozni de se én nem mertem mozogni úgy rajta, se ő rádolgozni. A vége fele már élveztem én is.. de most így órák múlva mintha szét akarnék szakadni lent.

2021. aug. 22. 18:32
 7/21 anonim ***** válasza:
Akkor talán túl vastag... Hát ez ellen nincs ötletem.
2021. aug. 22. 18:41
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem illetek össze
2021. aug. 22. 18:45
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Nincs csodamódszer. Idővel kitágulsz valamelyest. De ha túl nagy a méretkülönbség akkor soha nem lesz fájdalommentes.
2021. aug. 22. 18:46
 10/21 anonim ***** válasza:
84%
20+ azért nem semmi. Páromnak 18, ez is bőven elég. Én szeretem, ha kicsit fáj, én élvezem, hogy eléri a méhszájam. Sose értettem, hogy miért javasolják a síkosítót, nem síkosító kell, hanem elég előjáték, ujjazás. Akkor lesz alapból elég nedvesség, a síkosító nem old meg semmit. És fokozatosság, lassan tegye be, mindig kicsit többet. Szerintem a misszionárius a legjobb erre eleinte.
2021. aug. 22. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!