Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok olyan eseteket mesélni, amikor a prosti élvezte a kuncsafttal az együttlétet?
Mert ugye van a prostituáltakkal kapcsolatban egy olyan sztereotípia, hogy ők sosem élvezik a szexet. Ezért mind unott arccal alig várja, hogy vége legyen. De a szex az igenis jó, ha oda figyelünk egymásra!
Nem tudom elhinni, hogy nincs olyan eset amikor a prosti igenis élvezi a szexet egy-egy vendégével!
A téma érzékenysége miatt, -esetleg egy olyan nő aki érintett- azt is megértem hacsak privátban írna erről…
Jó persze érthető!
Ahogy mondtam tisztában vagyok azzal, hogy az esetek 99,999% a ban a lányok csak meg játszák magukat és nem olyan „könnyű meló” ez, mint ahogy sokan képzelik. De azt sem hiszem el, hogy nincs olyan vendég aki rendesen elkényezteti azt a lányt szex közben hogy vannak olyan vendégek akik épp ezért maradtak emlékezetesek a lány számára..
Én megkérdeztem azt egy ribitől. Azt mondta, hogy a párjával élvezi, de a kuncsaftokkal sosem.
Kivételek biztosan akadnak, de ha azt látod, hogy élvezi, akkor 99%, hogy csak megjátszotta.
Volt kapcsolatom, mármint viszonyom prostival. Táncosnő volt egy éjszakai bárban, aki néha többet is bevállalt.
Reklámgrafikus vagyok. Szórólapot és weblapot készítettünk a szórakozóhelynek fotós kollégámmal. Több lány dolgozott onnan (is) nekünk hostessként, modellként más munkákhoz. (nem csak aktokhoz)
Tehát, elég sok sztorit halottam az éjszakai pillangóktól. Az említett lánnyal barátság extrákkal viszonyom volt. Mivel több lábon élt, ahogy "kolléganői" is, így válogathattak a kuncsaftok között, nem bújtak ágyba bárkivel. Számukra elég fontos volt, hogy jól érezzék magukat a kuncsafttal. Persze, nem vagyunk egyformák! Ezért volt, akinél ez nem volt szempont és csak a pénz motiválta.
Nem szabad elfelejteni, profi hölgyekből is számtalan létezik, mindegyik egyén és egyéni az életfelfogása a választott vagy belekényszerült sorsa. Hatalmas a különbség a szexrabszolgák és az önként vállalt prostik, a főút mellett álldogálók és a saját lakással rendelkező diplomás örömlényok között!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!