Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tudnátok olyan eseteket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok olyan eseteket mesélni, amikor a prosti élvezte a kuncsafttal az együttlétet?

Figyelt kérdés

Mert ugye van a prostituáltakkal kapcsolatban egy olyan sztereotípia, hogy ők sosem élvezik a szexet. Ezért mind unott arccal alig várja, hogy vége legyen. De a szex az igenis jó, ha oda figyelünk egymásra!

Nem tudom elhinni, hogy nincs olyan eset amikor a prosti igenis élvezi a szexet egy-egy vendégével!

A téma érzékenysége miatt, -esetleg egy olyan nő aki érintett- azt is megértem hacsak privátban írna erről…

2021. aug. 20. 14:40
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
A 9 -es válaszoló válasza nagyon tetszett. De a 10 -es is bebizonyította, hogy van ilyen is :)
2021. aug. 20. 18:30
 12/20 Senior Séf ***** válasza:
78%
Mindegyik élvezi, amikor végre lemászol róla.
2021. aug. 21. 15:19
 13/20 anonim ***** válasza:
68%

Rengeteg nő van itt, aki lepontozza azokat, akik szerint van hogy élvezik. Illetve kommentelnek hogy sose, meg túl akarnak lenni rajtad :D esetleg pár vallásos, vagy ronda barátnővel rendelkező, lépni nem merő férfi :D

Mert egyébként kit és miért zavarna ha egy prosti néha élvezné? :D

2021. aug. 21. 15:50
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Eddig kb 21 rosszlánynál voltam és ritka ugyan, de van aki valóban tudja élvezni. Volt egy fiatal csaj, kb senki nem járt hozzá, pedig csinos volt, kifejezetten élvezte. Szintén egy másik, idősebb nő is tudta élvezni, de volt még 1-2 akin észre lehetett venni, hogy nem szimulátorozik. :D

Egyébkén ha szimpatikus vagy neki és a ribi is olyan személyiség, akkor akár élvezni is tudja.

Dugnak ezek ingyen is szórakozásból, nem csak munkafelfogással.

2021. aug. 23. 23:34
 15/20 anonim ***** válasza:
65%
#14 Persze. Nyilván aki nem szimpi nekik, ronda, ügyetlenstb., azokkal nem élvezik, az ilyenek persze hogy azt terjesztik, hogy soha senkivel nem élvezik, csak túl akarnak lenni mindenkin, stb.
2021. aug. 23. 23:52
 16/20 anonim ***** válasza:
96%
Eddig 29 prostival voltam,ebből 2 élvezett el velem szex közben,igaz náluk visszatérő vendég voltam.Viszont a prostik háromnegyede rendesen benedvesedett szex közben,tehát valamennyire nekik is bejött.
2021. aug. 30. 23:16
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Én a legtöbbször élvezem.
2021. szept. 7. 23:27
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van olyan lány, akivel teljesen baráti lett a viszonyunk. Teljesen normális beszélgetéseink vannak a találkozók során és amikor szünetet tartott, akkor is írtunk egymásnak.

Az együttléteket mindig az ő kényeztetésével kezdjük és csak utána jön a szex. Teljesen elengedi magát közben. Persze lehet a színjátszással jönni, de miért ne érezhetné jól magát, ha teljesen nőként kezelik?!

Egyébként igényes és kultúrált hölgyről beszélünk.

2021. szept. 12. 14:34
 19/20 anonim ***** válasza:
24%

16-os

A vibrátorba sem szerelmesek a nök, mégis megveszik. Persze akkor a legjobb nekik, ha éppen nagyon szerelmesek, de anélkül is igénylik a szexet.

2021. szept. 12. 14:37
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Igenis élvenek a "K"-k! Amikor a kuncsaft fizet!

És be is nedvesednek, amikor elolvad a hüvelygolyó!

2021. szept. 16. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!