Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőktől kérdezném akik párja nagyobb mérettel rendelkezik?van valami bevált trükk vagy praktika hogy kellemesebb legyen az együttlét?
Centit nem vittem nem is kérdeztem,de szerintem a 23 24 megvan. Azért remélem összeszokunk valamennyire, és kitapasztaljuk hogy lesz a jó, mert ilyen miatt nem szeretném passzolni a kapcsolatot.
10#
előjáték volt, ujjazott is, ki is nyalt előtte , el is mentem, és csak utána tértünk át a szexre.
Ott a bibi, hogy orgazmusig nyalt!
Ha elélvezel, 10-15percre úgymond bedurran a hüvelyed. Szűkebb leszel és a méhszájad is lejjebb süllyed. (Ilyenkor nekem már egy 15-16cm-es farok is fáj.)
Kell a sok-sok előjáték és az orál. De nem orgazmusig!
Mikor már tocsogsz és azt érzed hogy a hüvelyed kitágult a befogadáshoz...Tudom hülyén hangzik. Ezt az érzi igazán, aki el tud lazulni és ismeri a testét. Segítek, amolyan "dugj már meg végre!" érzés. Na, akkor kell beraknia.
Ha ilyenkor is túl hosszú, tekerjetek a tövébe egy kistörölközőt.
Ha meg túl vastag, akkor sok finom szex és türelem.
32N
12# szerintem ebben semmi hencegni való nincs,ez nekem is kellemetlen volt ma , és a páromnak is. Szerintem ő is örülne ha kisebb lenne nekinegy pár centivel.
14# nagyon szépen köszönöm a tanácsot, erre én nem gondoltam, de legközelebb kipróbáljuk így.
Sziasztok. Azóta már túl vagyunk pár együttléten.
Vastagságával nincs gond csak a hosszával. De már lényegesen javitott a dolgon hogy előjátéknál nem élvezek el, így sokkal jobban élvezem én is ha bennem van. A pózokat tapasztaljuk, pl lovagló pózban akkor se fáj ha rádolgozik ő is, még jól is esik. Misszionáriusba viszont sokszor van hogy egy egy mozdulatnál ki tudnék ugrani alóla.
Sok munkát fog ez még igényelni úgy érzem.
Végszükség esetén megteszi egy felcsavart kisebb törölköző is, de ott majd elmondják, milyen eszköz kell ide.
Ne várd meg, míg alóla kell kiugrani érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!