Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nőktől kérdezném akik párja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőktől kérdezném akik párja nagyobb mérettel rendelkezik?van valami bevált trükk vagy praktika hogy kellemesebb legyen az együttlét?

Figyelt kérdés
Párommal megvolt ma az első együttlétünk, 20+ a mérete. Nedves voltam rendesen, erre oda is figyelt,ahogyan arra is hogy durva ne legyen, mégis néha nagyon fájt. Esetleg plusz sikosító jó lehet? Mire érdemes figyelni?
2021. aug. 22. 18:10
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Eddig ezt nem láttam írva hogy szexshopban lehet ilyet venni. A törölközőt olvastam.
2021. szept. 14. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!