Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk vmi ötlet hogy lehetne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk vmi ötlet hogy lehetne átugrani a randiknak azon részét, mikor a csaj mesél magáról? Van vmi praktika? Hívjam buliba első randira és az alkohol miatt lehet egyből szex?

Figyelt kérdés
A lányok lelkizései nem érdekelnek, mint ahogy egyik pasit sem. Mikor beszélnek akkor már arra gondolok, hogy de jól meg fogom k*rni.
2022. márc. 27. 22:07
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Köszi 20as, az első értelmes válasz. 19es egyetemen egy szakmát tanulsz ki. (mérnök) Mi az hogy nem osztanak észt? Te nem tudtad elvégezni. Azt hitted polihisztor leszel? Ahhoz az összes egyetemet el kéne végezned. Biztos burkoló lett belőled.
2022. márc. 28. 09:24
 22/25 anonim ***** válasza:
79%
#17 bocs, de a kérdésedből pont az tűnik ki hogy neked csak a p.na kell. Totálisan mindegy van-e diplomád van sem, vagy éppen milyen szakra jársz. Ez a tanárodat, meg a munkáltatód fogja érdekelni a csajokat csak az hogy mennyire vagy normális.
2022. márc. 28. 12:42
 23/25 A kérdező kommentje:
Normális vagyok.
2022. márc. 28. 12:53
 24/25 anonim ***** válasza:
83%

A kérdés: "nem akarok fizetni a szexért, nem akarok olyan csajt akit mindenki megkap, és nem akarok üres bájolgást meg monológokat hallgatni"

A kérdező: "én baromira tapasztalt, értelmes, és igényes vagyok, csak sajnos mindenki más hülye"

A legnagyobb tisztelettel mondom, hogy úgy fog veled egy erkölcsös lány minimális "felvezetés" nélkül szexelni ahogy egy csöves kockázatmentesen, jogtisztán, készpénzen és hitelmentesen vásárol 3 londoni penthouset, vagy ahogy egy 5 általános iskolai osztályt végzett pasas ledoktorál a top 10 legjobb egyetem egyikén.

Mindenki elviseli azt a fecsegést amit nem akar hallgatni pl.egy munkahelyen, az iskolában (stb...) ez olyan skill minthogy elmegy az ember WC-re mikor szarhatna az asztalra is.

A megoldás az, hogy olyan embert keresel, aki így vagy úgy nem fecseg (alkalmi), ha nem találsz akkor tudsz fizetni egy "szolgáltatónál". Ezzel nem csak magadnak teszel jót, hanem a potenciális partnerednek is, aki attól, hogy esetleg nem a legélesebb kés a fiókban nem érdemli meg a megtévesztést.

2022. márc. 28. 23:58
 25/25 A kérdező kommentje:
köszi utolsó, ment a zöld kéz. Inkább meghallgatom őtet.
2022. márc. 29. 08:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!