Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy nő szexet akar egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő szexet akar egy pasitól és nem kapja meg tehát a pasi nem lép akkor hogyan szokott viselkedni?

Figyelt kérdés
Van hogy flegmázik, nem akar a pasival beszélgetni? Elhidegül tőle próbálja kerülni de közben rá vágyik?

2023. szept. 23. 04:58
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
Lehet van aki igy csinalja de szerintem ha esze van akkor egyertelmubb jeleket ad. Hol irja, hogy a pasi kell megtegye az elso lepest?
2023. szept. 23. 06:41
 2/7 anonim ***** válasza:
89%

Engem onnantól levegőnek nézett az a csaj. Én mondjuk nem bántam egy percig se.

46F

2023. szept. 23. 08:42
 3/7 A kérdező kommentje:
Ez ugye úgy kezdődött hogy rám nyomult a csaj, beszélgetett, adta a jeleket, én is elekzdtem rá nyomulni, egy idő után meg azt vettem észre hogy húzza az agyamat, közös programot nem akart, még utána ment egy pár napig a dolog, most meg azt vettem észre hogy be van rám rágva, pedig beszéltem vele értelmesen, hogy most mi a baj, de lválaszt nem adott rá.
2023. szept. 23. 09:20
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
lehet csak egy hisztis p.csa, ne pazarold ra az idodet.
2023. szept. 23. 09:52
 5/7 A kérdező kommentje:
4-es egy arrogáns hisztis egokirálynő amugy...mindenkinél mindent jobban tud, másokat leszól. Lehet nem is akart semmit csak az egoját feltuningolni mégjobban.
2023. szept. 23. 10:33
 6/7 anonim ***** válasza:

Hát ilyen hülyékkel kár is kezdeni mint ez a nőnemű akiről írsz. Nyélből te leszel a hibás mindenért kizárólag, minden esetben amikor a valóság nem egyezik meg azzal, ami hit és vágy az ő pici buta fejében él valamiről. És ez általában nagyon gyakori ennél az idióta típusnál.

Szóval sokat nem vesztettél, max pár kör szexet és rengeteg idegbajt.

2023. szept. 23. 12:11
 7/7 Senior Séf ***** válasza:
Én voltam már impotens féreg, csak mert nem akartam munkahelyi liezonnal tarkítani az amúgy is viharos szerelmi életemet.
2023. okt. 2. 19:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!