Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, nektek szex előtt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nektek szex előtt már azonnal áll a farkatok, vagy kell a felizgatás?

Figyelt kérdés

És akinek kell, hogy szokta a párja felizgatni? Kézzel, vagy szájjal? Esetleg hosszas előjáték során feláll?

Nekem valahogy mindig csak félkemény lesz az előjáték során, vagy teljesen lankadt, nem keményedik meg, mert kell fizikai izgatás. Kapcsolatunk elején még a barátnőm mindig szenvedélyesen szájjal felállította, de mostanában már hanyagolja ezt, vagy csak kézzel csinálta, de mostanában teljesen magamra hagy, úgyértem hogy magamnak kellett felállítsam legutóbb is, amíg ő várta, hogy bedugjam végre.

Gondolom rosszul esik neki, hogy nekem nem kőkemény rá magától, de nem tehetek róla, hogy nekem így működik. Exeimmel is így volt. Pedig már a masztival is alábbhagytam, mióta vele vagyok, max heti 1-2 alkalommal verem ki. Nálatok hogy működik ez a dolog? 28f

2023. dec. 2. 10:17
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Nekem az a tapasztalatom, hogy nem szabad veszni hagyni egy jó szexet. Az exem feladós volt, hamar lehangolt, és lemondott a közösülésről. A második Feleségem kivételes, más pózra váltunk, amiben könnyebben becsúszik, de van, hogy ráizgat szájjal, kézzel. A lényeg, még, az elmúlt 14 év, heti egy szeretkezése során sosem hagytunk félbe szeretkezést. Ha egyformán akarja mindkét fél, összejön.
márc. 3. 02:43
 22/22 anonim ***** válasza:
50%
Igen azonnal! Csak meglátom az egyik kettyintős szerkójaban és kész vagyok.Mi mindíg kölcsönös orál szexel kezdünk. Óriasi! Azzal is fejezem be. Ha van időnk pihi, simóka és megint orál szex, akkor pont az a jó, hogy párom sokáig csinálja. Akkor lesz jó kemény.
szept. 25. 06:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!