Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, nektek szex előtt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nektek szex előtt már azonnal áll a farkatok, vagy kell a felizgatás?

Figyelt kérdés

És akinek kell, hogy szokta a párja felizgatni? Kézzel, vagy szájjal? Esetleg hosszas előjáték során feláll?

Nekem valahogy mindig csak félkemény lesz az előjáték során, vagy teljesen lankadt, nem keményedik meg, mert kell fizikai izgatás. Kapcsolatunk elején még a barátnőm mindig szenvedélyesen szájjal felállította, de mostanában már hanyagolja ezt, vagy csak kézzel csinálta, de mostanában teljesen magamra hagy, úgyértem hogy magamnak kellett felállítsam legutóbb is, amíg ő várta, hogy bedugjam végre.

Gondolom rosszul esik neki, hogy nekem nem kőkemény rá magától, de nem tehetek róla, hogy nekem így működik. Exeimmel is így volt. Pedig már a masztival is alábbhagytam, mióta vele vagyok, max heti 1-2 alkalommal verem ki. Nálatok hogy működik ez a dolog? 28f

2023. dec. 2. 10:17
1 2 3
 11/22 Oldfire ***** válasza:
Szerintem egy urológust látogass meg. Ha nincs szervi baja, legfeljebb azt mondja, hogy pihend ki magad...
2023. dec. 3. 07:42
 12/22 anonim ***** válasza:
nekem is általában kemény már a gondolattol is... ha nem annyira párom rásegít
2023. dec. 3. 09:27
 13/22 A kérdező kommentje:

"Szerintem egy urológust látogass meg. Ha nincs szervi baja, legfeljebb azt mondja, hogy pihend ki magad..."

De mégis mit mondhatna erre az urulógus? Ha már egyszer felállt, akkor utána mindig végig kőkemény, kivéve ha már aznap kivertem előtte, vagy második, harmadik menetet próbálunk, akkor azért elpuhul egy kicsit közben is. De amúgy minden jól működik. Én eddig nem gondoltam, hogy ezzel bármi gond is lenne, hogy majdnem 3 év után nem betonkemény már azonnal, ha elkezd vetkőzni... De meglepnek a válaszok, hogy a nagy többségnek azonnal kemény. Régen sokat vertem, napi szinten, mint írtam, mióta együtt vagyunk, visszavettem már ebből, nem hiszem hogy emiatt lenne.

2023. dec. 3. 11:12
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

22 évig voltam házas de sosem kellett "segítenem" lusta is vagyok 😅

Azóta két barátom volt egyik 3 év a másikkal jelenleg is 1 éve vagyunk együtt ( 40 és 50 év közöttiek)

Ha ő nem is akarta egy nagy csokolózás és elkezdtem vetkőztetni már állt nekik

Én nő vagyok nem értek hozzá ne bántódj meg, de szerintem egy kivizsgálast ér a dolog

Már csak azért is nehogy gondotok legyen ebből a barátnőddel 😊

49N

2023. dec. 4. 12:43
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Előjáték alatt nagyjából fel szokott állni
2023. dec. 4. 14:29
 16/22 anonim ***** válasza:
55%
Az enyém már a szex gondolatara is áll,mint egy rakéta!Pedig már 67 éves vagyok!
2023. dec. 27. 18:49
 17/22 anonim ***** válasza:
A legtöbben kamuznak. Ha csak a szex gondolatától állna az ember farka akkor egész nap sátorozna a nadrág, ami elég kellemetlen lehet mondjuk munkahelyen vagy uszodában, ahol még alulöltözött nők is előfordulnak. Szóval ne dőlj be a kamunak, a legtöbb férfinak kell előjáték, hogy felálljon.
febr. 20. 15:05
 18/22 anonim ***** válasza:

A 17nek van igaza, a legtöbb menőzik és kamuzik.

A kapcsolat induló szakaszában jó hogy egy csók is elég, hiszen új az inger. De amikor együtt éltek es mindig látod mindig érinted akkor már annyitól nem fog állni. Ilyen erővel minden pasinak egy meztelen nő látványától állna? Ugyan már.

Ne legyen benned pánik kérdező, semmi gond veled.

febr. 21. 09:49
 19/22 A kérdező kommentje:

17es

Én is valahogy ezt érzem. Azóta ismét fellendült a szexuális életünk, úgy tűnik, nem zavarja a barátnőmet egyáltalán ez a merevedés dolog, csak én paráztam túl. Egy nehezebb időszaka volt neki is, ezért nem volt annyira odaadó.

febr. 21. 16:15
 20/22 anonim ***** válasza:
Nem azonnal áll. Az előjáték során áll harckész állapotba, és a párom puncijának nyalása, a visszajelzései még inkább tűzbe hiznak.
márc. 3. 02:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!