Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Házasságban kevés szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasságban kevés szex?

Figyelt kérdés
Feleségemmel 6 éve vagyunk együtt, ebből 3 év házasság, gyermekünk másfél éves. Az elmúlt időszakban nagyon kevés lett a szex, volt olyan is, hogy szinte 3 hetente 1 lett. Ciki nem ciki, elkezdtem maszturbálni, így nyilván nem kívántam annyira én sem, ez egyáltalán normális? Rájöttem, hogy ez így nem jó, így abbahagytam ezt a tevékenységet, amit a Feleségem nyilván nem tudott meg. Próbálom rendbehozni ezt a részét a házasságunknak, sokszor sikertelenül, tudtok ötletet mondani, hogy hogyan tegyem? Bármilyen soft módon próbálok rátérni a témára, hogy beszéljük meg, azonnal az van, hogy én bántom és kerüli a témát. Jelenleg Gyeden van a Feleségem, nem kűzdünk anyagi problémákkal, tehát ilyen dolgon nem kell idegeskednie, megteremtek mindent a Családomnak, szép ház, autó amivel mehet ahova akar, stb. A hétvégén is keményen összevesztünk ezen, egyre kellemetlenebb a téma, a saját önbecsülésem megy a kukába mikor gyakorlatilag könyörgöm a szexért itthon, ez miért lehet? Mit tudnék tenni, mi az amivel feltüzelhetném? Amikor van szex az jó és élvezi, fel tudom húzni úgy ahogy kell, elkezdeni nem nagyon akarja mindig? Jelenleg a heti 1 jó ha összejön. Én 32 Feleségem 34 éves? Köszi, ha megnézitek és elolvassátok. Fontos, nem szeretőt keresni jöttem, nem akarom megcsalni, fontos nekem Ő is és a Pici is tudtok segíteni? Hogyan lehet Anyuka üzemmódból kikapcsolni és Nőiba átalakítani? :)

2023. okt. 30. 06:18
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
27%

Sehogy.

Értem én, de marad a szerető.

2023. okt. 30. 06:41
 2/27 NTBS ***** válasza:
65%

Mondjuk segíts a házi munkában.

Hagyj neki én időt.

Beszélgess vele sokat. Kérdezd meg az érzéseit.

2023. okt. 30. 06:47
 3/27 A kérdező kommentje:

Bocsi, nem írtam le pár dolgot.

Segítek a házimunkába nagyon sokat, konyha kitakarítás, mosogatás, az összes gépet takarítom, sütő, főzőlap, mosó-mosogatógép, a terasz, garázs teljesen az én melóm, kandalló hamuzás, begyújtás (amúgy van gáz is ha nem vagyok itthon, csak ezt nagyon szereti, hétvégén kizárólag ezzel fűtünk).

Most eljár biciklizni heti 2x, olyankor a Pici etetés, fürdetés is az enyém, minden nap 5-ig dolgozom, fél 6-ra érek haza.

“Zavarom”, hogy menjen el kávézni vagy bármi a Gyerek nélkül, de nem megy.

Beszélgetni is próbáltam, nem szeret ilyenről egyáltalán. A szavakkal szépen bánok, szerintem ebben a részében nincs több.

Mit tehetnék még szerintetek?

Köszi a válaszaitokat!

2023. okt. 30. 06:53
 4/27 anonim ***** válasza:
61%

Vidd el egy romantikus wellmess hétvégére kettesben.

Masszázs, virág, csak ti új helyen. Ha ettől se jön hangulatba szerintem túl sokmindent nem tehetsz.

Nem szed gyógyszert vagy valami libidó gyilkos szokás?

2023. okt. 30. 06:59
 5/27 A kérdező kommentje:

Mik a libidó gyilkos szokások?

A wellness terven van a novemberi szabim alatt, gyerek nélkül.

2023. okt. 30. 07:00
 6/27 anonim ***** válasza:
80%
Libidó gyilkos szokás pl a házasság.
2023. okt. 30. 07:18
 7/27 anonim ***** válasza:
76%
Sajnos nem tudsz mást tenni, nincs mindenre recept. Talán idővel javul. Én világ életemben "nimfó" voltam, de a gyerek születése után kb 2 és fél évig egyáltalán nem kívántam a szexet, és a hideg is rázott, ha hozzámért a férjem. Akkor javult a helyzet miután visszamentem dolgozni. A mai napig nem tudom mi okozta, talán az anya üzemmód és a hormonok. Szóval van ilyen sajnos.
2023. okt. 30. 07:46
 8/27 anonim ***** válasza:
65%
Mind ha én írtam volna. Csak az életkor nem stimmel. 42 /f
2023. okt. 30. 08:09
 9/27 anonim ***** válasza:
62%
A cimborám feleségénél ugyanez volt a helyzet szülés után. Mondta, hogy kb. egy év volt és visszatért a felesége vágya. De türelmes és megértő volt a srác. Most még jobb elmondása szerint mint előtte. :)
2023. okt. 30. 08:29
 10/27 anonim ***** válasza:
50%
Kezdj el más nőkkel foglalkozni, talán ez visszatéríti. Nem kell egy nőnek sem könyörögni, meg oldod saját magadnak, aztán meg idővel mindig lesz más nő aki megoldja neked ...
2023. okt. 30. 08:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!