Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Házasságban kevés szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasságban kevés szex?

Figyelt kérdés
Feleségemmel 6 éve vagyunk együtt, ebből 3 év házasság, gyermekünk másfél éves. Az elmúlt időszakban nagyon kevés lett a szex, volt olyan is, hogy szinte 3 hetente 1 lett. Ciki nem ciki, elkezdtem maszturbálni, így nyilván nem kívántam annyira én sem, ez egyáltalán normális? Rájöttem, hogy ez így nem jó, így abbahagytam ezt a tevékenységet, amit a Feleségem nyilván nem tudott meg. Próbálom rendbehozni ezt a részét a házasságunknak, sokszor sikertelenül, tudtok ötletet mondani, hogy hogyan tegyem? Bármilyen soft módon próbálok rátérni a témára, hogy beszéljük meg, azonnal az van, hogy én bántom és kerüli a témát. Jelenleg Gyeden van a Feleségem, nem kűzdünk anyagi problémákkal, tehát ilyen dolgon nem kell idegeskednie, megteremtek mindent a Családomnak, szép ház, autó amivel mehet ahova akar, stb. A hétvégén is keményen összevesztünk ezen, egyre kellemetlenebb a téma, a saját önbecsülésem megy a kukába mikor gyakorlatilag könyörgöm a szexért itthon, ez miért lehet? Mit tudnék tenni, mi az amivel feltüzelhetném? Amikor van szex az jó és élvezi, fel tudom húzni úgy ahogy kell, elkezdeni nem nagyon akarja mindig? Jelenleg a heti 1 jó ha összejön. Én 32 Feleségem 34 éves? Köszi, ha megnézitek és elolvassátok. Fontos, nem szeretőt keresni jöttem, nem akarom megcsalni, fontos nekem Ő is és a Pici is tudtok segíteni? Hogyan lehet Anyuka üzemmódból kikapcsolni és Nőiba átalakítani? :)

2023. okt. 30. 06:18
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
56%

Nekem szülés után hatalmasra nőtt a libidóm. A mi gyerekünk 14 hónapos, én is itthon vagyok vele.

Engem a férjem utasít vissza mindig, pedig ugyan olyan vagyok, mint terhesség előtt. Ki érti ezt?

(nem keresek szeretőt, privit sem kérek, köszönöm)

2023. okt. 30. 12:16
 22/27 anonim ***** válasza:
Nem olvastam el a hozzászólásokat, de nekem a szoptatás volt libidó gyilkos. Szoptatás abbahagyása +2 hónap és rendbe jottem. Első gyérénél ez 18+2 volt másodiknál 22+2 hó.
2023. okt. 30. 12:20
 23/27 anonim ***** válasza:
38%
Heti 2x brinágzik, míg te otthon vagy a picivel… nekem ez bűzlik (biztos egyedül van olyankor és biciklizik???) Nem akarok rossz érzést kelteni
2023. okt. 30. 14:37
 24/27 anonim ***** válasza:
74%
Egyébként itt sokan azt hiszik, hogy a szex valami jutalom. Meg udvarolgatás..... Persze, de nem házasságban.
2023. okt. 31. 06:31
 25/27 anonim ***** válasza:
50%

24. A szex nem jutalom.

A szex a közös vonazlom és szerelem gyümölcse. Ami teljesen kölcsönös, sosem önző vagy egyoldalú. Az az igazi szex. A többi csak ámítás.

2023. okt. 31. 11:51
 26/27 anonim ***** válasza:
*vonzalom
2023. okt. 31. 11:55
 27/27 anonim ***** válasza:
66%
12-esnek igaza van. Tapasztalabol mondom. Ja es a bringazasnak is utana neznek a helyedben. 33f.
2023. nov. 1. 05:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!