Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek szex előtt már azonnal áll a farkatok, vagy kell a felizgatás?
És akinek kell, hogy szokta a párja felizgatni? Kézzel, vagy szájjal? Esetleg hosszas előjáték során feláll?
Nekem valahogy mindig csak félkemény lesz az előjáték során, vagy teljesen lankadt, nem keményedik meg, mert kell fizikai izgatás. Kapcsolatunk elején még a barátnőm mindig szenvedélyesen szájjal felállította, de mostanában már hanyagolja ezt, vagy csak kézzel csinálta, de mostanában teljesen magamra hagy, úgyértem hogy magamnak kellett felállítsam legutóbb is, amíg ő várta, hogy bedugjam végre.
Gondolom rosszul esik neki, hogy nekem nem kőkemény rá magától, de nem tehetek róla, hogy nekem így működik. Exeimmel is így volt. Pedig már a masztival is alábbhagytam, mióta vele vagyok, max heti 1-2 alkalommal verem ki. Nálatok hogy működik ez a dolog? 28f
Általában teljesen merev, de alkalmanként kell egy kis plusz izgatás
24F
Mi 22éve vagyunk eggyütt. Nekem 99%ban kemény, de ha egy kicsit stresszesebb volt a napom akkor elkél a segítség, de a páromnál is befolyásoló tényezö a munkahelyi légkör, ő sem nedvesedik midig egyformán néha neki is segiteni kell. Nálunk ez nem gond segítünk egymásnak. Tőkmag olaj sokat javít a férfi állóképességén.
46F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!