Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, nektek szex előtt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nektek szex előtt már azonnal áll a farkatok, vagy kell a felizgatás?

Figyelt kérdés

És akinek kell, hogy szokta a párja felizgatni? Kézzel, vagy szájjal? Esetleg hosszas előjáték során feláll?

Nekem valahogy mindig csak félkemény lesz az előjáték során, vagy teljesen lankadt, nem keményedik meg, mert kell fizikai izgatás. Kapcsolatunk elején még a barátnőm mindig szenvedélyesen szájjal felállította, de mostanában már hanyagolja ezt, vagy csak kézzel csinálta, de mostanában teljesen magamra hagy, úgyértem hogy magamnak kellett felállítsam legutóbb is, amíg ő várta, hogy bedugjam végre.

Gondolom rosszul esik neki, hogy nekem nem kőkemény rá magától, de nem tehetek róla, hogy nekem így működik. Exeimmel is így volt. Pedig már a masztival is alábbhagytam, mióta vele vagyok, max heti 1-2 alkalommal verem ki. Nálatok hogy működik ez a dolog? 28f

2023. dec. 2. 10:17
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Általában teljesen merev, de alkalmanként kell egy kis plusz izgatás

24F

2023. dec. 2. 10:19
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal!! Már akkor ha tudom ebből szex lesz. Elég egy érintés, csók is.
2023. dec. 2. 10:34
 3/22 anonim ***** válasza:
96%
Nálunk is igy van - én a nő 49 - de nyilván a kora miatt (51). Annyi hogy én hiába izgatom hiába az orál...nem, nem vagyok elhizva és nem tizenéve vagyunk együtt....
2023. dec. 2. 10:41
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Páromnak változó… van mikor elég egy csók, van mikor kell az érntes és van olyan is, hogy csak az a jó ha magának állítja fel. De sosem “hagytam magára” és “vártam a sült galambra”. Mindig kezelésbe veszem ha össze bujast szeretnénk és nem all neki…
2023. dec. 2. 10:43
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Kellemetlen, ha három ujjal kéne kezdeni.
2023. dec. 2. 10:53
 6/22 A kérdező kommentje:
Értem, akkor lehet velem van a gond mégis. Bármikor feltudom állítani, soha nincs olyan, hogy ne menjen a dolog. Csak az elején nekem egyszerűen nem áll fel attól, hogy csókolózunk kicsit meztelenül, meg a többi előjáték, pláne lassan 3 év után. Mit kéne csináljak, hogy felálljon nekem is?
2023. dec. 2. 12:05
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanaz, mint kérdezőnél: félkemény és kell az izgatás, a csók, simogatás, stb. hogy teljesen kemény legyen. Onnantól kezdve viszont bírom sokáig. De még sosem hagytak magamra!
2023. dec. 2. 12:07
 8/22 Kaje39 ***** válasza:
100%
Mikor már úgy ér hozzám, és tudom hogy ebből szex lesz. Rögtön szinte teljesen merev vagyok. 41/f
2023. dec. 2. 12:27
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Mi 22éve vagyunk eggyütt. Nekem 99%ban kemény, de ha egy kicsit stresszesebb volt a napom akkor elkél a segítség, de a páromnál is befolyásoló tényezö a munkahelyi légkör, ő sem nedvesedik midig egyformán néha neki is segiteni kell. Nálunk ez nem gond segítünk egymásnak. Tőkmag olaj sokat javít a férfi állóképességén.

46F.

2023. dec. 2. 14:07
 10/22 gabor49 ***** válasza:
100%
igen azonnal áll
2023. dec. 3. 06:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!