Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 éves vagyok és 14 és fél éves lánnyal kavarok? Jogilag mi a helyzet?
Figyelt kérdés
#Hsnej
2023. nov. 30. 17:19
2/24 A kérdező kommentje:
Most lettem 19 gimibe ismerkedtünk meg.. jogilag ez megengedett? Engem ez érdekel nem a hülyeség
2023. nov. 30. 17:22
3/24 anonim válasza:
Tök rendben van.
14 év a beleegyezési korhatár, nem büntetendő, amit csinálsz.
De azért vigyázz rá!
4/24 A kérdező kommentje:
Pontosan ezért nem mertem lépni mert kicsit paráztattak hogy ha esetleg lefekszünk az bcs lenne
2023. nov. 30. 17:22
6/24 A kérdező kommentje:
Rendben csak mert már valaki azzal jött hogy engem ezért börtönbe zárhatnak
2023. nov. 30. 17:25
7/24 anonim válasza:
Jogilag rendben, csak nem fizethetsz érte, és nem fotózhatod/videózhatod. ennyi.
8/24 anonim válasza:
“ A beleegyezési korhatár Magyarországon a 14. életév. Amennyiben a természetes személy betöltötte ezt az életkort, úgy ennek megfelelően jogot formál a szabad szexuális életre, vagyis szabadon dönthet, hogy kivel, mikor és hogyan létesít szexuális kapcsolatot.”
Egy darab google keresés volt: [link]
9/24 anonim válasza:
A kavarás jogilag értelmezhetetlen kategoria (egyébként sincs sok értelme!). Az általad elképzelt cselekményt nyugodtan nevezd a nevén!!!!
10/24 Lazy Lover válasza:
Jogilag oké max a szülei lehet akadály
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!