Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kellemetlen szexuális élmény, kínos helyzet a párotok családjával?
Sziasztok!
Kérdés, hogy titeket ért valamilyen váratlan és kínos meglepetés miközben együtt voltatok valamelyik partneretekkel?
A minap olyan dolog történt velem, ami bár fantázia gyanánt izgató, élőben borzasztóan kellemetlen és felfoghatatlan volt.
A párom mondta, hogy náluk alapvetően nincs magánélet, és családon belül nem nagyon foglalkoznak azzal, ha valaki a fürdőszobában van, de naivan azt feltételeztük, hogy azért a jelenlétem változatni fog a dolgon.
Fürdés után a barátnőm gondolt egyet és kielégített orálisan. Ezzel nem is volt baj, egészen addig amíg kb az elélvezésem felénél az anyja be nem toppant a fürdőbe, hogy pisilnie kell. Én konkrétan ott álltam álló f@rokkal, a barátnőm arcán a munkája eredménye.. ő meg konkrétan leült a wc-re.. nem volt belőle ügy, annyit mondott, hogy mostmár akkor kimehetnénk, hogy más is be tudjon menni.. no komment
Bár nem volt se emlegetve, se részéről máshogy kezelve a szitu azóta, bennem azért elég erősen kiverte a biztosítékot és egyszerűen abszurdnak találom a helyzetet.
Titeket ért hasonló dolog? Gondolom nem vagyok azért egyedül.
1x após ránk nyitott és a párom belém szorult mert megijedtem
Mentő lett a vége
Valami jeges "fánkot" raktak a farkára h össze menjen és ki tudjon jönni.
Életem legkínosabb legmegalázóbb sztorija
Ma már nevetek rajta de akkor zokogtam és elsüllyedtem a szégyentől...
Illetve külön elismerésem a kiérkező mentősöknek hogy röhögés nélkül megoldottak a gondot .
Hát figyelj. A szükség nagy úr.
Én se akartam volna bepisilni, mert ott jött rátok! 😂
Nem is az ott jött ránk volt a helyszín választásnál a fontos, hanem az, hogy a szobája gyakorlatilag egy közös tér. Reggel 6-től este 11-ig egy átjáróház.
Első, ez igaz? nemár 🤭 Itt röhögök. De az nem volt elég, hogy összement neki alapból? Mert gondolom azért osszement mikor kizökkent
a jég ezen mit segített? :) :)
#2 vagyok
Értelek Kérdező. És ne haragudj, csak olvastalak benneteket és megpróbáltam elképzelni a történeteket. Tudod amig nem veled történik ...
Igazából nem volt a mi történetünk, mert nem volt benyitás. De kicsit hangosabbra sikeredtem. Azt hitték öl a párom. Aztán nem nyitottak be, mert akit ölnek általában nem könyörög, hogy még, még!😂
4es nem bírt össze menni mert a hüvelyem kb úgy rá szorított hogy úgy funkcionált mint egy jó erős farok gyűrű a vért helyén tartotta
A hideg hatására az ő farka is ernyedni tudott illetve az én hüvelyem i tudott lazulni .
Tegnap este random szóba került, igazából csak beszólt, hogy furcsán viselkedek. Ő konkrétan annyival letudta a dolgot, hogy ő is csinált már ilyet, meg látott már egy pár álló férfi hímtagot.. ne legyek ennyire prűd. Amúgy is természetes, hogy nemi életet élünk.
Jelenleg abban egyeztünk meg a párommal, hogy egy darabig offoljuk a náluk tartózkodást. Barátnőm kifejtette az anyjának, hogy szerény meglátása szerint ez már miért nem oké, de nem akarta beismerni, hogy lehet tényleg átlépett egy határt.
Mi tiszteletben tartjuk, hogy az ő lakása, az ő szabályai, de akkor most mi is csak a saját kényelmünk szem előtt tartva döntünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!