Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a helyzet akkor, ha a nőnek egyáltalán nem kell a szex? Csak azért áll rendelkezésre, mert "szeret"? Emiatt én iszonyatosan szenvedek. Sajnos én szexfüggő vagyok. Az elutasítások miatt már ponófüggővé is lettem.
Ha ennyire különbözik a libidótok akkor megszoksz, vagy megszöksz... Ti egyszerűen NEM passzoltok össze, s a visszautasítások sorozata elkezdte rombolni az önértékelésed. Ráadásként elkezdett benned kondícionálódni egy rakás szorongás ami pszichés eredetű impotenciát okoz.
Leírtál egy kulcsszót "párkapcsolati kudarc" - mit akarsz tenni? Te is tudod a megoldást...
Én is szakembert javasolnék. Ott bátran tabuk nélkül beszélhettek.
Remélem sok hozzád hasonló értelmes, odaadó férfi van még.
Gratulálok a hozzáállásodhoz!
Akkor ez egy szép kapcsolat, erezni mennyire szereted. A szexologus jó ötlet.
Meg gondolom ő mar tul van a valtozó koron, nem tudom erre van e valami gyogyszer, vagy gyogynöveny, vagy akarmi ami visszahozza a vágyat. De drukkolok nektek, olyan ritka manapsag az ilyen hosszu szeretetteljes kapcsolat!
Akkor ez hogy van? Aszexualitás: ......A legtöbben fizikailag képesek az orgazmusra, és vannak, akik rendszeresen maszturbálnak...stb.
-Az nem lehet akkor, hogy az én feleségem is aszexuális? Egyébként az az egészben a legfurcsább, hogyha élvezi, miért nem kívánja soha?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!