Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A cumizást és a kézimunkát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A cumizást és a kézimunkát jól bírom, de a punc.iba egy percig bírom... gumival is. Más is van igy ezzel ?

Figyelt kérdés
Azért egy nőt nemcsak újjal vagy szájjal kell kielégíteni.... lányok erre mit reagálnátok?

2023. nov. 30. 16:19
 1/7 anonim ***** válasza:
41%
Nekem ez sajnos kevés. Szájjal meg ujjal tök jó, de önmagában befejezetlen, utána kellene elkezdődnie igazán. Szerintem neked sem tetszene, ha valaki az orgazmus szélére szopna, beleülne, és mikor már majdnem élvezel, abbahagyná. Minden egyes alkalommal.
2023. nov. 30. 16:35
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Majd ha igazán zavar, megtanulod kontrollálni.
2023. nov. 30. 16:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem nincs így. Néha ezzel néha azzal. Alkalomtól hangulattól is függ.
2023. nov. 30. 17:11
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Te F vagy és lányt cumizol? Érdekes! (Vagy hogyan van a nemek leosztása?)
2023. nov. 30. 17:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Én a kézit és a puncit sokáig, nekem az orál a gyengém amitől kb 5p es durrantam
2023. dec. 1. 01:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Lol
2023. dec. 1. 05:28
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Szopást én is nagyon sokáig bírom, néha úgy érzem, nem is tudok elmenni tőle. Kézimunkától megy a leggyorsabban, egy perc alatt kitud végezni a barátnőm. Punci is megy azért egy olyan 4-5 percig, több ritkán.
2023. dec. 1. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!