Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Másnak is majd leszakad a keze kézimunkától?
28 éves lány vagyok, több kapcsolaton túl, most pedig egy hosszútávú tartós kapcsolatban.
Már korábban is feltűnt, hogy viszonylag rövid idő (1-2 perc) kézimunkától nekem kezd nagyon elfáradni a kezem.
Eddig ez annyiban kimerült, hogy a kézimunka és az orálszex aránya előjéták és élvezésig kényeztetés esetén is döntően az utóbbi felé tolódott el. Mondhatni, hogy szinte csak szájjal kényeztetem a párom és néha kézzel indítok, vagy rásegítek.
Nemrég viszont közlekedési balesetem volt, amit egy szájsebészeti műtét követett. Szerencsére semmi látható nyoma nincs, leszámítva a testem más részén egy-két múló apróbb zúzódást. Mondanom sem kell, hogy a számat még beszédhez, evéshez és iváshoz sem szívesen nyitottam ki a műtét után, mert nem volt kellemes. Az orális szex így párom legnagyobb bánatára kimaradt több, mint egy hétig. Tegnap is csak a "gyenge próbálkozás" szintig mentünk, körbepuszilgattam neki... Pár nap és talán teljesen rendben leszek.
Az elmúlt időszak viszont felvetette bennem azt a kérdést, hogy a kézimunka mindenkinek ennyire "szenvedős"? Előjátékként sok a lehetőség, így azt áthidaltuk, de én a menzeszem során nagyon nem szeretem, nem igénylem a szexet. Ilyenkor szájjal szoktam a párom a csúcsra juttatni. Minden nap, mert szívesen teszem és neki amúgy is kedvence az orális szex és mindkettőnknek nagy a szexuális étvágya.
Most tehát kényszerből a számat nem használva, kézzel vertem ki neki négyszer is. A helyzet pedig az, hogy ugyanolyan szívesen kezdtem, de pár perc után már annyire nehezemre esett, hogy egy szenvedés volt részemről a befejezés. Majd leszakadt a kezem, zsibbadt és a pokolba kívántam az egészet. Pedig normál esetben nagyon szívesen kényeztetem ilyenkor egyoldalúan is, valahol nekem is örömet okoz, hogy neki élvezetet nyújtok.
Neki mindezt csak akkor mondtam el, mikor már újra volt aktus is és én is végig élveztem az egészet. Ő persze mondta, hogy 4 napot azért kibírt volna, de én meg úgy voltam vele, hogy remélem többet ilyen nem lesz és ennyit meg én bírok ki. (gondoltam mikor belkekezdtem, de amikor 10-15 percce csináltam már bántam, hogy belekezdtem, de akkor meg már nem akartam a párom megszivatni)
Ezzel mindenki így van lányok? Mindenkinek ennyire fárasztó? Vagy csak én vagyok gyenge? Esetleg van valami trükk, módszer, amit én nem ismerek?
Egyáltalán mit csinálnak azok a nők, akik nem szeretik orálisan kényeztetni a párjukat?
Nagyon gyenge kezed van akkor.
Mert annyit azért bírni kellene.
Sajnálom.
Sok nő példát vehetne tőled, hogy küzdesz, nem adod fel, mert csinálni akarod, örömet akarsz adni a párodnak és elmész még odáig is, hogy itt tanácsot kérsz.
Bárcsak minden nő olyan lenne mint te vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!