Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mennyi ideig szeretitek verni a pasi farkát? És miért?
Figyelt kérdés
Nyilván akik még szüzek és csak kiverik és nincs szex, olyan választ ne írj, hogy inkább szexelek, ezért 0 ideig, köszi!2023. okt. 8. 11:19
1/8 anonim válasza:
Már nem vagyok szűz, de anno amikor az voltam, akkor sem csak vertem. Inkább kis petting, kis orál, a kézimunkát próbáltam feldobni. Megvan ennek az időszaknak is a maga izgalma. De nem értem, mi az, hogy mennyi ideig szerem csinálni? Hát ameddig kell, nyilván élvezésig, ez nem időre megy, ahogy semmi más sem az intim eggyüttlétek során.
2/8 anonim válasza:
Amíg jó kemény nem lesz rá rá szopok
Azt jöhet kutyába dugni
Volt már h fájt q karom és el ment a kedvem is tőlle
3/8 anonim válasza:
" olyan választ ne írj, hogy ...." Esetleg azt is leirnád, hogy milyen választ irjunk? (Sokkal egyszerübb lenne!)
5/8 anonim válasza:
Amíg el nem megy, logikus, de ha sokáig tart akkor megfájdul a karom, azt már nem kedvelem annyira
6/8 anonim válasza:
Ha megfájdul a csuklóm akkor kezet váltok élvezésig
7/8 anonim válasza:
Nem vagyok szűz, de szeretem kiélvezni a dolgot. Szívesen okozok örömet így is a pasinak.
8/8 anonim válasza:
Engem nagyon izgat, ha fogom a farkát és elélvez közben. Szeretem csinálni, teljesen beizgulok ettől. Szerintem sok csaj így is szeret örömet okozni a pasinak. Ez az elfogadás jele is lehet. A csaj biztosítja a pasit arról, hogy bejön neki és nyugodtan rátérhet majd a lényegre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!