Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok mennyi ideig szeretitek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mennyi ideig szeretitek verni a pasi farkát? És miért?

Figyelt kérdés
Nyilván akik még szüzek és csak kiverik és nincs szex, olyan választ ne írj, hogy inkább szexelek, ezért 0 ideig, köszi!

2023. okt. 8. 11:19
 1/8 anonim ***** válasza:
95%
Már nem vagyok szűz, de anno amikor az voltam, akkor sem csak vertem. Inkább kis petting, kis orál, a kézimunkát próbáltam feldobni. Megvan ennek az időszaknak is a maga izgalma. De nem értem, mi az, hogy mennyi ideig szerem csinálni? Hát ameddig kell, nyilván élvezésig, ez nem időre megy, ahogy semmi más sem az intim eggyüttlétek során.
2023. okt. 8. 11:23
 2/8 anonim ***** válasza:
66%

Amíg jó kemény nem lesz rá rá szopok

Azt jöhet kutyába dugni

Volt már h fájt q karom és el ment a kedvem is tőlle

2023. okt. 8. 11:26
 3/8 anonim ***** válasza:
74%
" olyan választ ne írj, hogy ...." Esetleg azt is leirnád, hogy milyen választ irjunk? (Sokkal egyszerübb lenne!)
2023. okt. 8. 12:25
 4/8 anonim ***** válasza:
91%
Addig amíg el nem spriccel.
2023. okt. 8. 12:39
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Amíg el nem megy, logikus, de ha sokáig tart akkor megfájdul a karom, azt már nem kedvelem annyira
2023. okt. 8. 13:44
 6/8 anonim ***** válasza:
88%
Ha megfájdul a csuklóm akkor kezet váltok élvezésig
2023. okt. 8. 14:50
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok szűz, de szeretem kiélvezni a dolgot. Szívesen okozok örömet így is a pasinak.
2023. okt. 16. 00:18
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Engem nagyon izgat, ha fogom a farkát és elélvez közben. Szeretem csinálni, teljesen beizgulok ettől. Szerintem sok csaj így is szeret örömet okozni a pasinak. Ez az elfogadás jele is lehet. A csaj biztosítja a pasit arról, hogy bejön neki és nyugodtan rátérhet majd a lényegre.
2023. okt. 16. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!