Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire valószínű hogy talál olyant ahol szexuális tevékenységgel kevesebbet kell fizetnie?
Figyelt kérdés
Adott egy 17 éves lány, lakást/szobát akar bérelni, de suli mellett még nem ment el dolgozni.
Nincs elég pénze.
Mennyi esélye van?
Hallottam már ilyenről, de nem vagyok benne biztos.
2023. okt. 22. 20:09
2/12 anonim válasza:
18 évesen könnyebb dolga lesz.
Én is ismerek olyan lányt aki szexszel fizeti az albiért, de ő egyetemista.
3/12 A kérdező kommentje:
Suli miatt van rá szüksége
2023. okt. 22. 20:18
4/12 anonim válasza:
Csak jelzem, hogy ez prostitúció, és 18 év alattival az igénybe vevőt (vagyis a bérbeadót) büntetik.
6/12 anonim válasza:
Valami öreg tatánál biztosan fog találni, még akkor is ha kevésbé néz ki jól! Csak bírja gyomorral!
7/12 anonim válasza:
Rengeteg ilyen van, aki így ad ki albit. Persze ezek többnyire 50+ faszik akik tinit akarnak dugni és máshogy nem megy.
Egyébként nem kell úgy beszélni, mintha nem te lennél a csaj, ez egy anonim oldal.
8/12 A kérdező kommentje:
Nem a leglényegtelenebb, ugyanis a kategória miatt tiltanának ha én lennék az a csaj
2023. okt. 22. 20:58
9/12 anonim válasza:
Jogos, ott a pont. Amúgy nézz szét startaprón, biztos vannak ilyen hírdetések a támogatós kategóriában. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!