Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek mennyire fontos, hogy a pasi rendszeresen kinyaljon?
Figyelt kérdés
2023. nov. 26. 09:54
1/9 anonim válasza:
Fontos, nem tudok elképzelni 1 hónapot sem anélkül, hogy kinyaltak volna. 26N
3/9 anonim válasza:
A mai világban fontos hogy a fizud kitartson a következőig.
Mert esélyes ilyen kaja árak mellett hogy nem fog.
Fontos, hogy legyen tanár vagy legább vmi vigyázó a suliban, aki vigyáz a gyerekekre amíg dolgozol.
Ez még úgy ahogy adott, de ez sem mindig alap.
És akkor ilyen feltelek mellett az legyen a legfőbb gondom mikor nyalják a punim?
De am a férjem ebből a szempontből egy őrült.
Hazajövök megcsókol, megkérdezi milyen volt a napom, majd tiszta flegma és közönyös.
Aztán lezuhanyok.
És kb rámront felfal és vadul megdug minden másnap, miközben egy ékkel kitámasztja az ajtót, hogy a gyerekek ne tudjanak bejönni.
Szóval minden másnap kinyal.
4/9 anonim válasza:
Párom imádja az orálist és én is élvezem, mint adni mint kapni
5/9 anonim válasza:
Nekem a férjem előtt volt egy parkapcsolatom, ahol a pasi nem tette meg. Undorott tőle, zavarta az illata, az íze, hogy nedves, nyálkás. 3 hónap után megmondtam neki, hogy vége. Szóval igen. Alap egy kapcsolatban az oda-vissza. Ha ez nincs, akkor orál se legyen. Vagy minden, vagy semmi elven alapszik ez.
6/9 anonim válasza:
Hát a barátnőm sokkal nehezebben tud elmenni nyalás nélkül, szóval fontos. De nekem is fontos, sokkal izgatóbb, ha ő is el tud élvezni, meg amúgy őt kifejezetten jó nyalni.
7/9 anonim válasza:
Minden szex elött van előjáték nem szexelünk anélkül hogy ki ne nyalna..
8/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem fontos annyira de mostanában kezd ez lenni a trend.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!