Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nektek mennyire fontos a rendszeres és jó szex egy tartós párkapcsolatban (ahol szerelem is van)?
Csak őszintén, itt semmilyen válasz nem számít cikinek:)
25/n
Szilvi
Heti 2 elég, mindig is eljártam mellette másokhoz is, hol bírtam volna kielégíteni többször, jó ez a legény élet, nem kell többet nekem asszony, annyival vagyok ahánnyal akarok mit papucskodjak
23F
Testépítő bajnok
Jártam már olyan lánnyal, akinek a teste nem tetszett annyira, de személyiségben nagyon passzoltunk. Sajnos vele nem volt jó a szex. Nehezen tudtam felizgulni.
Jártam olyan lánnyal, akinek nagyon bejött a teste és a szex is nagyon jó volt, viszont személyiségben voltak nagy különbségek.
A kettőt összehasonlítva én szívesebben voltam azzal, akivel működött a szex még akkor is, ha agyban nem passzoltunk annyira, mert ha nincs szex, akkor az nem párkapcsolat szerintem.
Nyilván a legjobb, ha mindkettő összejön. Ha a teste is bejön és személyiségben is passzolunk. Sajnos ilyennel még nem találkoztam, de kitartóan keresek.
Szóval a szex eléggé meghatározó számomra és most már a külsőt tekintem elsődleges szempontnak és csak azután jön a személyiség.
kicsit így vagyok vele én is, mint #3-as
nem az egésznek a mozgatórugója, de jelentős mozgatórugó, főleg fiatalabb korban
a testi vonzalom, a jó szex szerelmessé tesz, és motiválttá arra, hogy pl. a személyiségbeli eltéréseket is áthidaljátok
ha viszont nagyon megszereted a személyiségét erősebb szexuális vonzalom nélkül, akkor egyszerűen egy szoros baráti/rokoni kapcsolatban találod magad
Hát azért ez elég körülményfüggő szerintem...
Nyilván ha terhes, betegeskedik, rossz kedvű, stresszes, menstruál, stb. akkor elviselem/megértem, hogy nem szexelünk sőt segítek átvészelni ezt az állapotát.
Kibírok hosszabb időt is szex nélkül, mert a szerelem éltet!
Viszont ehhez őszintének kell lennünk egymáshoz, igaz szerelemben ez amúgy is alap szerintem :)
Akik meg csak úgy "lakótársak", akik érdekből néha megtesznek egymásnak ezt-azt ott meg mindegy, megvezetik egymást, mert nincs szerelem...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!