Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos egy egészséges nő életében a rendszeres / kielégító szex?
Nekem fontos
Ha nem kapom meg akkor lelkileg nem vagyok okes
Ha parom van nyuzom ha mem akarja akkor szereto
ha nincs akkor szexkapcsi
De a heti 2 minimum kell
43N
Mivel én nagy étvágyú Nő vagyok, így nekem sok kell. Ha van rá lehetőségem, akkor reggel-este. Ha nincs akkor elég egyszer egy nap. De az legyen a minimum. De menzesz alatt a falat kaparom, annyira hiányzik.
Ha pedig van lehetőségünk -mondjuk vasárnap-, szívesen meztelenkedünk egész nap. Szerencsére a párom kellő potenciával rendelkezik, és nyitott a játékokra is.
habár pasi vagyok:
fontos, látom páromon.
Természetesen nem kívánják annyit mint a pasik, viszont ég és föld egy olyan lány aki azért hetente szexel egy jót mint egy lány akinek nincs kapcsolata és nagyon ki van éhezve.
A bxszatlan kifejezést nem hiába szokták használni, mert néhány nőre tényleg rá férni egy kiadós szex. Ez persze pasikra is igaz.
A kiegyensúlyozott szex kiegyensúlyozott életet is hoz. Természetesen egy futó kaland nem igazán elégíti ki az embert, max levezet egy adag stresszt.
"természetesen nem kívánják annyit mint a pasik"???
Inkább fordítva, sokkal többet kívántam, mint bármelyik eddigi partnereim adni tudtak.
Ahogy a játékok, perverziók, segédeszközök felé is én voltam nyitott.
Nem régen találtam egy megfelelő partnert, és nagyon élvezem!
Szerintem ez abszolút egyén- és kapcsolatfüggő!
Én volt, hogy napi szinten megkívántam (akár többször is).
Majd évekig(!) szünetet tartottam ugyanabban a kapcsolatban!
Szerintem nekünk nőknek általában nagyobb szükségünk van a megfelelő kommunikációra, az érzelmi biztonságra és a harmóniára a jó szexuális kapcsolathoz.
Ha pl. bármi miatt megromlik a kapcsolat, nem működik megfelelően a kommunikáció, valami tüske marad bennünk, akkor az utolsó amivel foglalkozni akarunk az a libidónk!
A férfi már nem is olyan vonzó számunkra.
Ugyanez a helyzet a kisgyermekes családoknál, ahol a nők érthető módon ingerlékenyebbek, fáradtabbak az átlagnál és a prioritások kissé megváltoznak, mivel maguk és párjuk öröme nem lehet előrébb mint a gyermekek ellátása, nevelése.
Nem beszélve a rengeteg testi-lelki energiáról, amit ez ígényel.
Jó esetben idővel javul a helyzet az idő múlásával, ha a kapcsolat kibírja a kezdeti nehéz időszakot.
Valójában mindannyian másak vagyunk és ez nem mindenkire igaz, de jó pár hölgy ismerősöm vélekedik hasonlóan a dologról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!