Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos a nők önbizalma szempontjából a rendszeres szex?
Figyelt kérdés
Az én önbizalmam nagy mértékben függ a szexuális életemtől. Hosszabb szexmentes időszakban nagyon csúnyának látom magam. A szex fizikai hiánya helyett a negatív önértékelés visel meg ilyenkor legjobban. Ez vajon normális? Más nők is így vannak vele? Vagy nem kellene, hogy ettől függjön az önbecsülésem?2022. ápr. 10. 20:37
1/5 anonim válasza:
Hát mivep egyes pasik kb bárkit megdugnának (akár helyes pasik is) ezért nekem az hogy le vagyok fektetve, nem növeli az önbizalmam. Ha vkinek fontos vagyok, az igen
3/5 anonim válasza:
A szex megléte nem okoz önbizalomnövekedést, viszont ha kerül menekul velem a szextől az már önbizalomcsökkenést okoz, amíg nem tudom.miért is keruli velem a szexet..
Ha meg van az ok pl impotens, drogozik ivott és nem megy neki, vagy csal stb, az megint nem okoz önbizalomcsökkenést.
4/5 anonim válasza:
Hát azért a valaki jól (minőségileg) megdönget, az nagyon lélekemelő tud lenni! A szex, a kielégültség szépít: a ráncok kisimulnak, a feszültség oldódik, a test örül az életnek!
Nekem van egy barátság extrás tartalékom, úgyhogy ha épp nincs senki, akkor csak egy telefon és maximálisan kielégít. Ezt javaslom mindenkinek.
5/5 anonim válasza:
Nekem nagyon függ töle.
Borzasztó partnereim voltak, egy ideje nwm is szexelek, 30eves vagyok, nőnek sem érzem nagam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!