Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy oldalon írtam ki hogy én...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy oldalon írtam ki hogy én szűzként szűz férfival jönnék össze azt mondják tapasztaltal kéne mert ő tudja mi kell egy nőnek az ágyban szerintem ez hülyeség egy szűz férfi is lehet jó az ágyban ki nevetek szinte csak neten szerintem meg van a maga ?

Figyelt kérdés
2023. nov. 25. 13:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
87%
Egyszerű a képlet baby, aki szűz azt fogja mondani az a legjobb, aki már dugott legalább 1x az meg azt, hogy a "tapasztalt". Mindenki azt a csoportot fogja hype-olni amelyikbe saját maga tartozik.
2023. nov. 25. 13:47
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Olyan kell akihez vonzódsz, akivel van valamennyi kölcsönösség. Ne az számitson hogy szűz vagy sem. Egy szűznek is lehet hogy csak arra kellesz, még egy olyannal is lehet komoly, akar életre szóló, akinek volt vagy 20 előtted.
2023. nov. 25. 13:57
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Én is szűz vagyok, és elég sokáig tartott magam a "mi legyünk egymásnak az elsők és utolsók" elvhez. Pedig sose voltam egy tündérmese rajongó, de ezt annyira szépnek találtam és annyira akartam ezt...

Aztán elmúltam 20 és jöttek a 20-24 éves szűz fiúk és sajnos nem egyszer kaptam magam azon hogy egyik nap még Xnek aztán Ynak majd meg nekem csapta a szelet. De egy hónap leforgása alatt... Ha valaki nem jött össze 1 hét alatt ment tovább... Volt akiről véletlen tudtam meg hogy mindegy csak essen már túl... Volt aki őszintén bevallotta hogy csak dugni akar végre...

Szóval ja. Ahogy "ma 13:57" is írta (nem írok számot mert ha valamelyik komment törlődik akkor csúszik az egész) egy szűznek is lehet csak arra kellenél.

Persze, az embernek van egy stílusa, mai napig eljátszok a gondolattal hogy milyen szép lenne egy olyan pasi akinek én voltam az első és én leszek az utolsó is... Aki tartogatta magát... Aki várt az igazira... Ha már én is így tettem... Csak aztán jön a paranoia faktor... 28 éves és szűz. Miért? Egy munkanélküli dolgozni nem akaró, alkoholista? Agyi baja van? Erőszakos, pervez és mindenki elmenekült tőle? Pedig lehet nem, lehet semmi baja. Egyszerűen csak ilyen a természete, mindenki akinél próbálkozott elutasította, aztán egy ideig nem is próbálkozott...

De közel a 30hoz úgy vagyok vele hogy lesz-rom. Már csak az számít hogy ne legyen házas, ne legyen gyereke, ne legyen alkoholista és akarjon komoly kapcsolatot....

Szóval nyugi, teljesen normális amit érzel és ahogy "13:47" is írta, mindenki az a csoport mellett kampányol amibe tartozik.

2023. nov. 25. 14:34
 14/19 anonim ***** válasza:
25%
utolsó: ha 30 évesen még szűz vagy, akkor az elég komoly redflag...
2023. nov. 25. 15:25
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Tetszik az elképzelésed, én is szívesebben lennék olyannal aki szintén szűz. De azért egy kicsit fura, hogy célirányosan ilyen férfit keresel. Én senkinek nem merem például elmondani se az ismerősi körömben. Igaz én már 30 elmúltam.
2023. nov. 25. 16:55
 16/19 anonim ***** válasza:
77%

Egyetértek veled kérdező! Mi 24 éve vagyunk együtt, elsők voltunk egymásnak. Sokat gondolkodtam és beszélgettünk is róla hogy melyik út a jobb. Egyik sem rossz, mindkettőnek megvan a jó és rossz oldala.

Én mindig oda jutok, hogy jobb érzés hogy nem jön szembe olyan pasi, aki akár csak gondolatban csak, de kajánul mosolyog hogy hmm, jó volt vele!

Valamint nem voltak elvárások a szexben, együtt csiszolódtunk össze!

De igen, szokott hiányozni hogy nem voltam mással. Mégsem bánom hogy így alakult. Nem bántam meg! Mindenki úgy csinálja ahogy akarja!

Van munkatársam, akivel a cégnél jópáran megfordutak benne, meg civilben is jó sokan (csak amit én tudok), most ment feleségül egy munkatárshoz. Páran biztos mosolyognak ha rá néznek a munkahelyen! Még nincs 25 éves!

2023. nov. 26. 03:20
 17/19 anonim ***** válasza:
Melyik oldalon írtad ki?
2023. nov. 28. 12:58
 18/19 anonim ***** válasza:
71%

#16 baromság..

Anno volt csajszi akibe belejártunk nagyjából egy társulatból vagy 10-en.. 3-4en tudtunk is egymásról.

Majd a csajszi letáborozott fixen egy pasinál, sose néztünk rá lenézően hogy hehe kúrogattuk a nődet.. csak sajnáltuk hogy sajna most már nem lehet.

2023. nov. 28. 13:02
 19/19 anonim ***** válasza:
28%
"nov. 25. 15:25" Tudjuk neked 12 évesen már megvolt a fél város. De szerencsére nekem egy olyan ember nem kell aki redflag szót használ. Annál az IQ szintnél több kell. Ha lejjebb adnám a szintedre már nekem is lett volna minimum 30 partnerem. ;)
2023. nov. 29. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!