Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak libidójára kihat az életkor? Ti mit tapasztaltok?
Exem 35 évesen is csak heti 1-ez kívánt (a megismerkedés utáni 2-3 hónapot kivéve). Mondta, hogy őt már annyira nem érdekli ez, hogy elörül forogjon az élete, jobban szeret programokra elmenni velem, vacsizni, ilyenek.
Sajnos én fiatalabb voltam nála és sokszorosát kívántam volna, mert engem ő nagyon beindított. Részben emiatt is szakítottunk, mert frusztrált lettem, bántott a sok elutasítás
Én is 50 vagyok, úgy 45 után kezdtem érezni, hogy nem " reagálok" olyan intenzíven a szexuális ingerekre, de azért a heti 1-2 szex átlagosan még most is megvan, bár a párommal is van valami, 47 éves és stresszes mostanában... A merevedés már nem a régi, de még oké,viszont a tapasztalatok sok mindenben segítenek.
Érdekes még az, hogy a libidóm ezen kívül ingadozik is. Van, hogy napokig " magas", egy 20 éves nőt is "szétszednék", van hogy 1 hétig eszembe sem jut semmilyen szexuális dolog.
2. Teljesen megértelek, hogy a szakítás mellett döntöttél. Főleg ilyen fiatalon.
3. Amit nem használsz az elsorvad ez valóban így van. A párodnak klimax után 10 évvel visszajött a libidója? Ezt érdekes volt olvasni. Mondjuk hallottam ilyen esetről. A páromnak úgy 45 -46 évesen múlt el a libidója de nulla szintre. Nem gondolnám, hogy valaha nála visszatérne. Sőt nem tudok olyat elképzelni ,hogy őt nyomokban is érdekelné a szex. Mondjuk az effajta örömöket már másnál kellene keresnie nem nálam. Mi nem is alszunk együtt egy szobában de ez már nagyon régen így van. Praktikus és komfortos okok miatt és maximum csak arcra puszi van. Ez így elég is. Komolyabb testi érintkezésre ebben a korban én már nem is vágyom.
Igen
Kb 40 körül a férfiak libidója csökken
A nőké pedig nőhet is valamennyit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!