Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak libidójára kihat az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak libidójára kihat az életkor? Ti mit tapasztaltok?

Figyelt kérdés
Ötven éves múltam és azt vettem észre, hogy a szexuális vágyam túlzás nélkül mondom megszűnt. Párkapcsolatban élek de kb. 6 éve már nem élek nemi életet a párom változó kori hormonváltozásai miatt. Ugyanazt tapasztalom férfiként mint a párom már hosszú évek óta nőként. Nem érdekel a szex. (Már önkielégítés formájában sem.) Tesztoszteron szinten biztos , hogy rendben van mert fiatal koromtól kezdve végzek napi rendszerességgel súlyzós és aerob edzéseket. Az egészségi állapotom tökéletes , nincs rajtam egy deka felesleges zsír sem. Rendezett körülmények között , stresszmentesen élek. Szóval csak az életkor lehet ami ezt előidézte.

2023. szept. 6. 12:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nálam olyan 70 körül múlt el.
2023. szept. 6. 13:14
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Exem 35 évesen is csak heti 1-ez kívánt (a megismerkedés utáni 2-3 hónapot kivéve). Mondta, hogy őt már annyira nem érdekli ez, hogy elörül forogjon az élete, jobban szeret programokra elmenni velem, vacsizni, ilyenek.

Sajnos én fiatalabb voltam nála és sokszorosát kívántam volna, mert engem ő nagyon beindított. Részben emiatt is szakítottunk, mert frusztrált lettem, bántott a sok elutasítás

2023. szept. 6. 13:26
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Én azt olvastam valahol, hogy amit nem használsz, az elsorvad, és ez valahol így is igaz. Mert én is azt tapasztaltam ha hosszabb ideig nincs szex, és nem verem ki, a 2. hét után már nem kívánom. Ezért én úgy döntöttem, inkább kiverem akkor minden nap. Egy jó nő látványára ott lent még most is bizsergek. Sajnos a jó nő kategória már nem az én korosztályom. A merevedési zavarra meg várjuk meg, mit mond holnap az orvos. Pedig a párommal még működik a kémia, remegünk, zihálunk, amikor ölelgetjük egymást, meg is jegyeztük hogy hülyék voltunk, amikor már ezt is abbahagytuk. Azután fekszünk egymás mellett, az ágyban, ő nedvesedik, de csak kicsit, én merevedek, de már nem igazi az sem, és ha fektemből feltápászkodok, akkor lelankadok teljesen. A páromnak ott a vibrátor, amit vettünk, nekem sajnos saját magamnak kell lerendezni magamat, ha úgy akarom. Érdekes, a páromnak a klimax után 10 évvel visszajött a libidója, és készségesen belement az újrakezdésbe. Van neki vibrátora, és azt is élvezi. Meg én is még élvezem a marok marcsát, ezért kellene kitalálni valamit hogy együtt ne legyünk ennyire bénák. Az ölelések, puszik még mindig jól esnek. Nem kellene teljesen elhidegülni, ha csak egy sima ölelést ennyire bírunk még élvezni. Nem volna muszáj a behatolás sem, csak a páromat nem lehet megtanítani semmire. Hiába mondom neki, nem úgy csinálja, nála az rögzült, hogy régen megszakított közösülés után gyorsan kiverte. Hiába mondom neki, hogy most ez nem az. Kellene az előjáték, meg a bemelegítés, meg sok-sok türelem.
2023. szept. 6. 13:54
 4/15 anonim ***** válasza:

Én is 50 vagyok, úgy 45 után kezdtem érezni, hogy nem " reagálok" olyan intenzíven a szexuális ingerekre, de azért a heti 1-2 szex átlagosan még most is megvan, bár a párommal is van valami, 47 éves és stresszes mostanában... A merevedés már nem a régi, de még oké,viszont a tapasztalatok sok mindenben segítenek.

Érdekes még az, hogy a libidóm ezen kívül ingadozik is. Van, hogy napokig " magas", egy 20 éves nőt is "szétszednék", van hogy 1 hétig eszembe sem jut semmilyen szexuális dolog.

2023. szept. 6. 14:14
 5/15 anonim ***** válasza:
0%
Feltettél egy kérdést, de rögtön meg is válaszoltad.
2023. szept. 6. 14:22
 6/15 anonim ***** válasza:
#4: Az ingadozás nálam is megvan. De én rendkívül frontérzékeny vagyok. Ráadásul magas vérnyomással kezelnek, de az idén fogytam, aztán nem ritka a 100/70, meg volt már 90/60 vérnyomás is. Mert amikor alulról kezdtem súrolni a 120 kg-ot, telenyomtak gyógyszerrel. Most meg épp el kellene hagyni valamelyiket, csak épp azt nem tudni, véglegesen sikerül- e a lefogyás?. A házidoki meg ragaszkodik ahhoz, hogy huzamosabb ideig legyen alacsony, addig nem nyúl a gyógyszerezésemhez.
2023. szept. 6. 14:23
 7/15 A kérdező kommentje:

2. Teljesen megértelek, hogy a szakítás mellett döntöttél. Főleg ilyen fiatalon.

3. Amit nem használsz az elsorvad ez valóban így van. A párodnak klimax után 10 évvel visszajött a libidója? Ezt érdekes volt olvasni. Mondjuk hallottam ilyen esetről. A páromnak úgy 45 -46 évesen múlt el a libidója de nulla szintre. Nem gondolnám, hogy valaha nála visszatérne. Sőt nem tudok olyat elképzelni ,hogy őt nyomokban is érdekelné a szex. Mondjuk az effajta örömöket már másnál kellene keresnie nem nálam. Mi nem is alszunk együtt egy szobában de ez már nagyon régen így van. Praktikus és komfortos okok miatt és maximum csak arcra puszi van. Ez így elég is. Komolyabb testi érintkezésre ebben a korban én már nem is vágyom.

2023. szept. 6. 14:25
 8/15 anonim ***** válasza:

Igen

Kb 40 körül a férfiak libidója csökken

A nőké pedig nőhet is valamennyit

2023. szept. 6. 14:44
 9/15 anonim ***** válasza:
8. A nők libidója nőhet is negyven felett ? Hahaha én egyáltalán nem ezt tapasztaltam.
2023. szept. 6. 14:49
 10/15 anonim ***** válasza:
#9: Én igen. A feleségem 44, most lettek a gyerekek kicsit nagyobbak, soha nem volt ilyen magas a libidója, állandóan csinálná. Kapaszkodnom kell, hogy meg tudjak felelni, én elmúltam 50.
2023. szept. 6. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!