Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak libidójára kihat az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak libidójára kihat az életkor? Ti mit tapasztaltok?

Figyelt kérdés
Ötven éves múltam és azt vettem észre, hogy a szexuális vágyam túlzás nélkül mondom megszűnt. Párkapcsolatban élek de kb. 6 éve már nem élek nemi életet a párom változó kori hormonváltozásai miatt. Ugyanazt tapasztalom férfiként mint a párom már hosszú évek óta nőként. Nem érdekel a szex. (Már önkielégítés formájában sem.) Tesztoszteron szinten biztos , hogy rendben van mert fiatal koromtól kezdve végzek napi rendszerességgel súlyzós és aerob edzéseket. Az egészségi állapotom tökéletes , nincs rajtam egy deka felesleges zsír sem. Rendezett körülmények között , stresszmentesen élek. Szóval csak az életkor lehet ami ezt előidézte.

2023. szept. 6. 12:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én már bőven 70 fölött vagyok, de egy-egy jó popsitól "érzek mocorgást" kár, hogy ők már nem érzik ugyanezt.

Pár éve regisztráltam egy -azóta már megszünt- társkeresőre. Elég sok üzenetet kaptam 50-60-asoktól.

A többségnél már "marok Marcsi" is izgatóbb volt. Egy kivételével -vagy 250 km-ről- azt üzente, hogy rendszeres apanázsért mehet a nász.

Ezt kihagytam.

2023. szept. 6. 19:52
 12/15 anonim ***** válasza:
#11: Csak az, amit most "mocorgásnak" érzel, az hajdanában határozott merevedés volt. Mert még én is érzek még olyat, és ha odanyúlok, érzem hogy kis vér ment bele petyhüdtkébe, de attól, hogy kissé megvastagodott, még mindig ugyanolyan hajlékony, mint ernyedt korában.
2023. szept. 6. 20:07
 13/15 anonim ***** válasza:
#10 Akkor használd ki a lehetőségeket mert nem sokáig fog ez tartani!
2023. szept. 7. 10:51
 14/15 anonim ***** válasza:
Nálam is hasonló a szitu. Jó kondiban vagyok a bré is működne viszont az asszony nem üzemel. Ő állítása szerint 44 évesen már öreg a szexhez és ennek az ellenkezőjét, nincs az a latin szerető aki elmagyarázná neki. Folyamatosan visszautasított, megalázott. Olyan szinten ,hogy már szinte undor fog el ha egy nőre nézek. Tudom, általánosítás de akkor is. Csodálkozva olvasom itt pl a 10. válaszadó hozzászólását is, hogy ilyen is létezik.
2023. szept. 7. 11:17
 15/15 anonim ***** válasza:
A libidó, az bár hullámvasutazik, De a szex mánia, az agyilag állandóan a topon van. Akkor is megnézem a jó nőt, ha épp hullámvölgyben vagyok. Agyilag rögzatem a képet,amit látok, és előveszem az emlékeimet, akkor, amikor áll a bré.
2023. szept. 8. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!