Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűzek! Mit jelent számotokra a szexualitás, így hogy még nem tapasztaltátok meg?
1
Jó, de elképzelésed csak van...
3
Részben egyetértek én is!
A többség miért nem így vélekedik erről szerinted?
Számomra nem igazán jelent semmit (még?).
Igazából azért vagyok még szűz, mert gimi alatt többször voltam kórházban, mint otthon, így nekem ez a randizással meg minden egyébbel kimaradt. Igazából szerintem ráérek még vele, nem mondanám, hogy az életemben bármilyen központi szerepet kap az, hogy ismerkedjek/ lefeküdjek valakivel.
Nem érzem úgy, hogy nagyon kimaradtam volna valamiből, bőven elég volt látni azt, hogy a felvilágosítatlan barinőim állandóan attól paráztak, hogy lehetnek-e terhesek.
De amúgy sosem voltam az a várok a házasságig típus, de egyéjszakásban kalandokba se mennék bele.
Az attól függ... egy szűz fiúnak máson sem jár az agya, s vágyik rá bárcsak megtörténne már 😂
Egy szűz lány nem önmagára a szexre vágyik (mert akkor már nem lenne szűz, hanem megdugta volna valaki - jelentkezőt bőven találna), hanem olyan partnerre aki szereti és akivel akár a szex is jó lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!