Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűzek! Mit jelent számotokra a szexualitás, így hogy még nem tapasztaltátok meg?
Figyelt kérdés
Jöhet privátban is a válasz, ha ide nem akarod kiírni.2023. nov. 13. 19:34
11/25 anonim válasza:
ha nagyon várod óriási dolog hogy végre egy lány (remélhetőleg barátnőd) közel enged, és megtörténik.
de aztán telnek a hetek rájössz hogy ez is csak 1 dolog az életben. :)
26 f
12/25 anonim válasza:
Nem vagyok szűz de sokáig az voltam.Engem nagyon vonzott hkgy kipróbàljam viszont akárkivel csak azért hogy elmondhassam h csináltam nem mentem volna bele. Végül szerintem sikerült a megfelelő hölgynek adni.
13/25 mienkamennyekorszaga válasza:
Kedves 10-es kérdező ha olvasod ezt a jövőben, tudd, hogy szeretnek. Isten nem válogat. Olyanért harcoltok amit csak Isten adhat meg nektek. 11;13
14/25 anonim válasza:
#7 mindenki Isten egy része, és örökéletű. szóval mindenki Isten ez volt Jézus valódi tanítása, és nem a mostani sátánista. okádék
15/25 anonim válasza:
Hát én szűz vagyok és azt jelent, mint bárki másnak. Szexeltem, meg minden, de mit csináljak, az is maradok, ha már egyszer úgy alakult, hogy szeptemberben születtem.
16/25 anonim válasza:
első barátnőmmel A száraz kefe módot gyakoroltuk, de orálisan is csináltuk.
fél évig így volt. nekem teljesen jó volt az is.
17/25 anonim válasza:
Kérdező, te milyen élőlény vagy, hogy ezt nem tudod?
18/25 anonim válasza:
Allah megengedi a szexualitást akár 12 éves lányokkal is,térjetek át a muzulmán hítre s rengeteg 15 éves feleségetek lehet
19/25 anonim válasza:
#19: Max. 4 lehet, de csak akkor, ha van elég marhád kifizetni az apóst, és van elég jövedelmed eltartani őket.
20/25 anonim válasza:
Tévhit hogy egy nő bármikor találhat magának párt szexre.
Én annyira kiábránduktam már az emberekből hogy nem érdekel, már nem is akarom elveszíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!