Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok hozzá, ha a barátnőtök egy este anális meglepetésben részesítene titeket?
Figyelt kérdés
Ezalatt a modern változatra gondolok, ami a női egyenjogúság szellemében történik.2023. nov. 25. 11:23
11/15 anonim válasza:
Megkérném hogy ne csinálja, ha nem tartja tiszteletben akkor elválnak az útjaink - azért mert nem fogadja el hogy nem szeretnék olyan dolgot ami nekem nem jó.
12/15 anonim válasza:
Nekem az anális meglepetés a higiénia miatt nem jön be semmilyen irányban. Jó móka, de készüljünk rá.
15/15 anonim válasza:
Én szingli pasiként örülnék neki,persze oda-vissza menne a kényeztetés!
Volt is ilyenbe részem,s nagyon tetszett,de sajna manapság alig lehet erre is nőt találni,aki ezt élvezettel,s örömmel megteszi,s kapni is szereti!
Főleg,ha esetleg teltebb,èrettebb az adott nő,Hölgy!
Mert nekem az ilyen nők a gyengéim,az etalon!
Legjobban az ilyen nők tudnak felizgatni is,főleg akik mindenbe benne vannak sex terén!
Egy hetero szingli pasi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!