Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valentin napi meglepi a páromnak, ugye nekem nem fog nagyon fájni?
Szeretném meglepni a párom valentin napon:) Régen már felvetette, hogy szeretné kipróbálni análisan is, én nem vágytam a dologra, de azóta nem is kérdezte, viszont biztos vagyok benne, hogy nagyon örülne neki, és igazából szeretné ő, csak azért nem mondta többször mert nem akart nekem rosszat, engem viszont zavar, hogy nem elégítem ki mindenben.
Sokat olvastam utána, és már tudom hogy készüljek fel előtte.. kicsit undi, de szívesen megteszem érte:)
Sokan helyen olvasom, hogy az első nem minden esetben fáj, ez nem olyan mint a szüzesség elvesztése, remélem nekem sem lesz rossz, és nem csak kínlódni fogok azért:D Bízom a barátomban, mert egyébként nagyon gyengéd.
De azért zavar kicsit, hogy sokan kellemetlen érzésről írnak utána, ami hasonló a székelési ingerhez, ez zavar egy kicsit, de ugye ha ilyenem is lesz, akkor az gyorsan elmúlik majd?
Kérlek ne írjatok privátokat! És előre is köszönöm a normális válaszokat! :)
Ez annyira cuki és odaadó gondolatsor...remélem valóban megérdemli..:)
De azért azt tudd hogy ami onnan kijön a büdi én undi!
Csak a filmekbe mutat jól minden és igen elsőre lehet nem lesz maga a gyönyör hisz szűk is lehetsz...ideges is...és nem tudom miként készülsz elő ennek az aktusnak de egyéb dolgok is történhetnek...
Nah ez volt az egyik lehetőség...
A másik hogy akkorát élvezel hogy mind neki mind neked felejthetetlen lesz...
De ne feledd és ne ess kétségbe ha picit teszem azt pukizol...hisz nah mit várnál mást?
Neked az a legnagyobb bajod, hogy UTÁNA kell menned WC-re ?
Szerinted ha belédélvez nem kell elmenned majd, hogy kifollyon ? :D
Istenem, vesd bele magad.
Első válaszoló vagyok. Hidd el, nem fogsz ilyet érezni, ha a beöntést elvégzed előtte rendesen, alaposan! Egyszerűen nincs mit felkavarjon olyankor benned, nem tud már kijönni semmi. :)
Viszont fájni elképzelhető, hogy fog. Ez benne van mindig. Főleg a behatolás lehet kellemetlen eléggé. Még akkor is, ha használtok síkosítót bőven, ami nyilván az első alkalommal elengedhetetlen. Mondjuk ez attól is függ, mekkora szerszáma van neki. Ha vastag nagyon, az itt neked nem feltétlenül előny. :) De nyugi, egy vastagabb szerszám is befér oda, és nem lesz semmi bajod tőle. A lényeg, hogy a behatolásnál legyen nagyon óvatos, és álljon meg, ha neked kellemetlen. Ha nem sikerül elsőre betenni, akkor sincs gond, még több síkosító, és lehet újra próbálkozni. ;) Viszont amikor már bent van tövig, onnantól neked is egyre jobb érzés lesz, meglátod. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!