Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Valentin napi meglepi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valentin napi meglepi a páromnak, ugye nekem nem fog nagyon fájni?

Figyelt kérdés

Szeretném meglepni a párom valentin napon:) Régen már felvetette, hogy szeretné kipróbálni análisan is, én nem vágytam a dologra, de azóta nem is kérdezte, viszont biztos vagyok benne, hogy nagyon örülne neki, és igazából szeretné ő, csak azért nem mondta többször mert nem akart nekem rosszat, engem viszont zavar, hogy nem elégítem ki mindenben.

Sokat olvastam utána, és már tudom hogy készüljek fel előtte.. kicsit undi, de szívesen megteszem érte:)

Sokan helyen olvasom, hogy az első nem minden esetben fáj, ez nem olyan mint a szüzesség elvesztése, remélem nekem sem lesz rossz, és nem csak kínlódni fogok azért:D Bízom a barátomban, mert egyébként nagyon gyengéd.

De azért zavar kicsit, hogy sokan kellemetlen érzésről írnak utána, ami hasonló a székelési ingerhez, ez zavar egy kicsit, de ugye ha ilyenem is lesz, akkor az gyorsan elmúlik majd?

Kérlek ne írjatok privátokat! És előre is köszönöm a normális válaszokat! :)

2018. febr. 7. 13:38
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
67%

Klassz lâny vagy ès biztos nagyon szereted a párod. Szerencsès ès büszke lehet rád! Figyeljetek egymásra ès biztos jò lesz mubdkettőtökbek.

Sok sikert!

Beszámolhatnál ròla hogy sikerült a meglepetès.

2018. febr. 7. 15:19
 12/33 anonim ***** válasza:
70%

De nagyon fájni fog. Sikoltozni fogsz.

Egyébként mi ezt innen nem tudjuk megmondani. Hogy neked milyen lesz.

2018. febr. 7. 15:35
 13/33 anonim ***** válasza:
0%
Szakszerű előkészítési infokért gyere privátba!
2018. febr. 7. 15:43
 14/33 anonim ***** válasza:
79%

Nem tudom, hogy neked mennyire fog fájni. De hiába a nagy elmélet, beöntés meg odafigyelés, elég valószínű, hogy fájni fog.

Esetleg pár "first Time anal" videót nézz meg.

Remélhetőleg vagy neki fontos annyira, hogy leáll, ha nem jó neked.

2018. febr. 7. 15:43
 15/33 anonim ***** válasza:
0%
Az én barátnőmnek vérzett a segge.. szerintem az jesztőbb egy kicsit nagyjábol 5 percet csináltuk háromnegyed óra tágittás és sikosittózás mellett jo érzés volt de nem valami nagy cucc nagyjából 5 cmt tudtam csak betolni a 20 ból.. De sebaj majd sgxszer ujrapróbáljuk:)
2018. febr. 7. 15:48
 16/33 anonim ***** válasza:
72%

Nem leszek túl népszerű a véleményemmel, de elmondom.

Most őszintén: mennyire romantikus az, hogy fenékbe dugatod magad Valentin napon(Ja meg előtte trónolsz egyet a vécén)?

Most tényleg ennyire a divat után kell menni? Írtad, hogy nem vágysz rá, pusztán frusztrál, hogy úgy érzed, hogy így nem elégíted ki. Pedig csak ő is azért vetette fel, mert ma már boldog-boldogtalan csinálja. Hidd el, nem az análtól leszel szexistennő! Ezer és ezer módja van, hogy máshogy a kedvére tegyél! Inkább örülj, hogy normális srác, és tiszteletben tartotta a véleményed, és nem erőszakoskodik.

Hogy a kérdésre is válaszoljak: fájni fog és egészségtelen is. Ha gumi nélkül csináljátok, akkor hiába beöntés (nem tud teljesen tisztává varázsolni), ő ugyanúgy összeszedhet egy cuki kis fertőzést, plusz a te bélfalad sérülékenyebb is, mint a hüvelyed, szóval a megsérül, és a bacik bejutnak...

Most kipróbáljátok 1x, és utána mi lesz, arra gondoltál? Lehet, hogy neki bejön, neked meg nagyon rossz lesz, akkor is csináljátok majd? Hiszen nem tagadhatod meg tőle, amire annyira vágyik, ugye? Vagy hagyod szenvedni? Az rosszabb, ha már megtapasztalta milyen lehet, aztán elveszik tőle. Hosszú távon pedig kitágulhatsz, aranyered is lehet, a sok beöntögetéssel pedig kiszárad a bélfalad, a "jó" baktériumokat is kiirtod.

Ezt végiggondoltad már? Ez nem prűdség, ez az igazság, orvosilag bizonyított. Attól, hogy itt anonimmon módon pár farokverő kanos kisfiú magát nőnek álcázva leírja, hogy mekkorát élvezett meg milyen jó, attól még nem igaz.

Tulajdonnéképpen közösen maszturbáltok egyet: te is elmehetsz a csiklód izgatásától, ő meg a fenekeddel "maszturbál". Nagyon hülye példa, de így van. Az anált nem a nőknek találták ki, nincs prosztatád, hogy orgazmusod legyen tőle.

És lehet székelési ingered beöntés ide vagy oda, hiszen egy idegen dolog, hatol oda, ahol csak kijönni szoktak a "dolgok".

Javaslom gondold át még egyszer ezt a tervedet, és inkább csinálj egy jó vacsit, vegyél fel valami kis szexi ruhát, kötözd ki, sztriptízelj egyet neki, stb. annyi más lehetőség van! :)

2018. febr. 7. 16:30
 17/33 anonim ***** válasza:
78%

Mi úgy csináltuk, hogy sikosító használata után felvettük a kiskifli, nagykifli pózt (tehát oldalt feküdtem és ő mögöttem). Először elkezdett az ujjaival izgatni, és utána rakta be hátulról. Az izgatás miatt alig éreztem kellemetlenséget, volt olyan is, hogy én fogtam a fenekét és éreztettem vele, hogy lehet még gyorsabban is ;) Így mindenképp jobb, mintha magadat izgatnád!

Utána kicsit kellemetlen igen, ezt nem tudod elkerülni :(

2018. febr. 7. 16:33
 18/33 anonim ***** válasza:
81%
Az első barátommal próbáltam, egyáltalán nem volt élvezetes. A mostaninál szóba sem jöhet, sokkal nagyobb az ékessége, szerintem kiugrana a szemem is, ha beakasztana. :)
2018. febr. 7. 16:56
 19/33 anonim ***** válasza:
76%
A 16-os válaszolóval értek egyet. Én is kipróbáltam és megrepedt a fenekem, sajnos ez maradandó lett. Őszintén, ez a testrészünk szerintetek erre lett kitalálva??:D Ha arra izgulna egy pasi, hogy az orrlyukadba tömi a farkát azt is engednünk kellene, mert lyuk és szűk és élvezi és valahogy csak kitágítjuk?:DD Szerintem ne. Inkább menjetek el közösen egy étterembe és beszélgessetek, igyatok sokat és érezzétek jól magatokat, idézzétek fel a romantikus eseményeiteket.:)
2018. febr. 7. 17:03
 20/33 anonim ***** válasza:
82%
miért kell azért lepontozni, mert próbáltam élvezetesebbé tenni? :D
2018. febr. 7. 17:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!