Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék anal plugot venni barátnőmnek. Már beszéltünk róla, de meglepetés lesz. Szerintetek elsőnek milyet vegyek? :)
Igen a síkosítót elfelejtettem vegyél hozzá szilkonost.N
1#
Ha még sosem próbáltátok, ne vegyél túl nagy méretet, S max M-es legyen. Síkosító mindenképp kell hozzá. Az hogy milyen anyagból legyen, nagyon egyéni preferencia kérdése. Van a sima gumi szerű anyag, az a klasszik. Én mondjuk szeretem a fém plugokat, mert engem pluszban izgat az, hogy olyan hideg, mikor a bőrömhöz ér, de ez lehet valakinek inkább negatívum.
Hiába tűnik kicsinek, kell izgatás ugyanúgy mielőtt beteszitek, szóval majd erre figyelj.
N
Kis-közepes méretűt, az anyaga igazából mindegy, előnye-hátránya is van mindegyiknek. A szilikonos puhább, de idővel elérik a szilikon, berepedezik és kuka. A fém/üveg tovább tart, viszont keményebb, merevebb anyag és hidegebb az érintése is amíg nem melegszik át. Two in one: kemény műanyag, de azok a legdrágábbak.
Summa-summárum elsőre szerintem a szilikonos jobb és mindenképpen síkosítót is (vízbázisút, ki tudja a plug után még milyen játék jön ;) )
vegyel egy olyan keszletet amiben van 4-5 fele meerettu!
igy aztan lehet cseerelni -(tagitani egyben)-ha mar szokta a popsikaja a plugoot!
en is hordok magamban sokszor kelllemes uugy tolltve ssetalni!
40N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!