Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép ajándék lenne a barátnőmnek 15. évfordulónkra egy esküvő?
A házasság sok. Ha beszéltetek is róla, hogy jó lenne, és akarná is, azért a házasság egy közös esemény, amit ketten hoztok össze. Így hogy kihagyod belőle és te döntöd el, hogy mikor, hol legyen, és nem is tud rá készülni. Mi van h van elképzelése a ruháról, amit így eleve kilősz neki.
De ott a lagzi kérdése is. Persze divat manapság megházasodni valami egzotikus tengerparton szűk körben, és később tartani a lagzit családdal barátokkal itthon. De hacsak nem erre vágyik akkor ne hagyd ki. Az eljegyzés már jó, hiszen hagyományosan az eljegyzés utáni egy éven belül szokás megejteni az esküvőt is.
Ha kint megkéred, akkor van lehetőségetek együtt összerakni az esküvőt, és max. jövőre mentek nászútra.
A kezdeményezésed minden esetre aranyos, és jó, de egyúttal kizárod az esküvőszervezésből.
Olyat csinálhatsz, hogy előkészíted a lehetőségét az esküvőnek ott kint.
Ha tudsz olyat szervezni amihez nem kell előre semmit kifizetni és nem cink ha lemondod, akkor azokat előre leszervezheted, és ha ott helyben belemenne, akkor az úgy még OK lehet, bár az is kicsit erőltetősnek tűnik nekem, mivel neked még így is több heted volt utánajárni leszervezni, amiből ő még így is kimarad, de ha szereti a spontán dolgokat vagy nincs egy kőbevésett elképzelése a dologról akkor ez még talán járható út, de maradj szerintem az eljegyzésnél.
egy dolgot tanultam meg nőkkel kapcsolatban (gondolom ez mindegyikre igaz)
Ők szeretik megtervezni az esküvőt, álmodozni róla, felkészülni rá.
Párom kiakadt volna ha nem szólhatott volna bele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!