Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy nő munkatársam azért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő munkatársam azért járhat bőrnaciban dolgozni, hogy ezzel hívja fel magára szexuális értelemben a férfi munkatársak figyelmét?

Figyelt kérdés
Egyébként van pasija a nőnek.
2023. nov. 22. 20:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy erre meg sok másra sincs egyetemes válasz. Helyzet és személy függő. Egy kapcsolatban élő nő valószínűleg saját maga vagy a párja kedvéért öltözik úgy, ahogy neki tetszik. Egy szingli nő meg azért, mert szeretné, ha észrevennék. Van aki szerint ehhez bőrnaci kell, másnak meg más tetszik magán, ezért másban látja csábítónak magát. De nem feltétlenül azért teszi egy szingli is, mert másnak tetszene, hanem mert a nők is szeretik csinosnak érezni magukat.

Szóval tényleg nem értem, hogy manapság miért kell bármit is kategorizálni. Vagy kérdezd meg vagy hagyd békén. Ha neked tetszik, akkor bámuld meg titokban és ennyi. Miért csináltok bármiből ügyet, csak mert valami tetszik? Miért hiszi bárki, hogy egy másik ember viselkedése személyesen neki szól, ha ezt mással nem támasztja alá...?

Másszatok már le a fáról...

2023. nov. 23. 10:55
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

A hozzátok hasonló idióták miatt NEM sminkelek, és NEM veszek fel testhez álló cuccot, mert ti rögtön azt hiszitek, miattatok.

A lószrt, senkik nem vagytok nekem. Idegenek, és idegeneknek pláne nem öltözök ki.

2023. nov. 23. 17:33
 13/13 anonim ***** válasza:

9es nagyon igazad van. Melóba magamnak, randira páromnak. Na de idegen férfiaknak szerintem egy nő se szokott öltözködni, ha igen az elég fura de ott már bajok lehetnek az önértékeléssel elég rendesen szerintem.

Szerintem se kell ezt a férfinak fizetnie, ez inkább a mai túl feminista, férfiakat elnyomó gondolkodásúak esetében van így.

12 a szívemből szóltál...annyi megjegyzést kaptam a munkahelyemen a kinézetem miatt, hogy direkt kezdek semmilyen ruhákat hordani és nem sminkelni, pedig amúgy úgy érzem magamat igazán jól.

6os voltam

2023. nov. 23. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!