Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarja, hogy elfenekeljem, ha alacsony a fájdalomküszöbe? Mit kezdjünk ezzel?
A barátnőm néha durvábban szereti, hogy finoman fogalmazzak. Engem ez különösebben nem izgat, sose vágytam kifejezetten az ilyesmire, de végülis nem taszít, meg nem rossz az ilyesmi alkalmanként. De nem igazán tetszik, amikor elfenekelem. Mármint nem lenne baj magával a fenekeléssel, de mindig kéri, hogy erősebben csináljam, de annak mindig könnyezés meg sírás a vége, pedig csak tenyérrel szoktam. Ő szeretné, ha mást is használnék, de nekem annyira nem szimpatikus az ötlet.
Konkrétan az a baj, hogy amit még kibír könnyezés meg sírás nélkül, az neki nem elég izgató, kéri, hogy erősebben csináljam, de akkor meg könnyezik, leállok, folytatást akar, abból meg sírás lesz neki. Nekem teljesen elmegy a kedvem az egésztől, mert mégis miért akarnám, hogy sírjon...? Aztán meg ő is csalódott, hogy annyiban maradt.
Szerinte nem kéne foglalkoznom azzal, ha sír, van biztonsági szó, ha tényleg rossz, akkor majd mondja. Én meg utálom a könnyeket, lehangoló. Nekem az úgy a határ. Nem kell mindig a romantikus összebújás, tudok kifejezetten "durvább" lenni, úgy, ahogy szeretné, de nem szívesen megyek el addig, hogy könnyezzen miatta.
Nem illetek össze az ágyban ennyi.
Én még nem próbáltam sírásig soha de izgi lehet
Hangosan kell valami zenét halgatni közben.
Hátulról meg nem látod ha sír és így nem is hallod.
#13 Ezen kívül minden más működik az ágyban... A baj a sírásnál kezdődik.
#14 Zavarja a hangos zene.
Akkor csak te halgass zenét fülhalgatón. 😊😊
Jobb ötletem nincs.
Síráskor én is megállnék amúgy szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!