Alacsony fájdalomküszöbbel öngyilkosság az intim gyantázás?
Akkor az enyém alacsonyabb, le sem tépem a sebtapaszt, hát hlye vagyok én?? 😅 Leáztatom vagy tizedmmenként lekapirgászom 😅
Mindig azzal a példávan jövök, hogy gyantázással ki lehetne végezni! Epillátort sem bírom, még a szemöldök szedés is kínszenvedés nekem...
De próbáld ki
Elsőre tényleg nem leányálom az intim gyanta, de ki lehet bírni. Pár alkalom után már csak kellemetlen, semmi extra.
Gyantázás előtt vegyél be egy szem fájdalomcsillapítót, sokat segít.
Ha még nem vagdostad össze magad eléggé, akkor feltétlenül próbáld ki a régi vacak biztonsági borotvát. Bolond, aki ilyet ajánl intim területre!
Az elso 3-4 alkalom kin lesz, utana jobb. A suru szor jobban faj de az alkalmak elorehaladtaval ritkul.
En olyan helyre jarok ahol picit tobb idot szan ram a holgy es akar tepesenkent picit megall, megpihen hogy megnyugodjak. Illetve az is sokat szamit hogy profi csinalja meg az is hogy profi gyantaval csinalja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!