Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok úgy elélvezni mint korábban?
Kb 2 hónapja maszturbálásnál is észrevettem, hogy nem olyan jó érzés az egész folyamat, mint korábban, illetve sokkal tovább tart mire eljutok a végére. Ha a párom csinálja nekem, konkrétan nem tudok elélvezni, illetve ha magamnak csinálom rengeteg idő kell hozzá, de volt már, hogy feladtam, mert nem is volt jó érzés. Szex közben hasonló a téma. Itt kicsit jobban érzem az egészet, viszont nem tudok elmenni akármit csinálok/csinálunk… Gondoltam arra, hogy stresszelek vagy ilyesmi, de ha magamnak csinálom tök egyedül és úgy is marha sokáig tart (vagy valamikor nem is megy) akkor nem tudom mi lehet a probléma (mert ugye az érzés sem olyan jó)
Kívánom azt is, hogy maszturbáljak és kívánom azt is, hogy legyen együttlét is a párommal, viszont ezek a dolgok néha nagyon el tudják vinni a kedvem. Elsősorban orgazmus zavarra gondoltunk, de nem tudom mitől lehet, meg ugye mint említettem, olyan, mintha fizikailag nem lenne olyan érzékeny a péniszem az érintésre vagy bármi ingerlésre.
19/F
Nekem vannak olyan időszakaim, amikor hosszabb ideig alig van szexuális vágyam. Akár hetekig. Ilyenkor nem is nagyon szoktam erőltetni, és magától helyreáll. Aztán legalább kihagyás után jó újra... 😁
Szerintem ne stresszelj rá, mert az ront rajta csak. Ilyenkor egy kicsit visszább kell fogni a mennyiséget, hogy ne legyen erőltetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!