Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem tudok úgy elélvezni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok úgy elélvezni mint korábban?

Figyelt kérdés

Kb 2 hónapja maszturbálásnál is észrevettem, hogy nem olyan jó érzés az egész folyamat, mint korábban, illetve sokkal tovább tart mire eljutok a végére. Ha a párom csinálja nekem, konkrétan nem tudok elélvezni, illetve ha magamnak csinálom rengeteg idő kell hozzá, de volt már, hogy feladtam, mert nem is volt jó érzés. Szex közben hasonló a téma. Itt kicsit jobban érzem az egészet, viszont nem tudok elmenni akármit csinálok/csinálunk… Gondoltam arra, hogy stresszelek vagy ilyesmi, de ha magamnak csinálom tök egyedül és úgy is marha sokáig tart (vagy valamikor nem is megy) akkor nem tudom mi lehet a probléma (mert ugye az érzés sem olyan jó)

Kívánom azt is, hogy maszturbáljak és kívánom azt is, hogy legyen együttlét is a párommal, viszont ezek a dolgok néha nagyon el tudják vinni a kedvem. Elsősorban orgazmus zavarra gondoltunk, de nem tudom mitől lehet, meg ugye mint említettem, olyan, mintha fizikailag nem lenne olyan érzékeny a péniszem az érintésre vagy bármi ingerlésre.

19/F

2023. nov. 15. 07:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Tarts 1 het szunetet
2023. nov. 15. 08:00
 2/6 A kérdező kommentje:
Volt már 2 is, olyankor azt kezdtem el érezni, hogy nekem erre nincs is szükségem, de azért mégis :D
2023. nov. 15. 08:01
 3/6 anonim ***** válasza:
88%
Ennek nem fogsz örülni: én pont ilyen vagyok, azzal a különbséggel, hogy nálam ez 50 éves koromra alakult ki....
2023. nov. 15. 08:29
 4/6 anonim ***** válasza:
92%
Ha erőlteted amihez nincs is kedved akkor nem sokára fel se fog állni és akkor nyöszöröghetsz.
2023. nov. 15. 09:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Szervi vagy pszichés oka is lehet. Érdemes lehet először végiggondolni, mit tudsz elképzelni releváns okként. Ha ez megvan/már megvolt, javaslom, hogy keress fel egy szakorvost, esetleg szexuálpszichológust és kérj tanácsot. Ők szakemberek és biztos tudják, mit kell tenni ilyenkor. Jobb ötketem sajnos nincs:/
2023. nov. 15. 15:18
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem vannak olyan időszakaim, amikor hosszabb ideig alig van szexuális vágyam. Akár hetekig. Ilyenkor nem is nagyon szoktam erőltetni, és magától helyreáll. Aztán legalább kihagyás után jó újra... 😁

Szerintem ne stresszelj rá, mert az ront rajta csak. Ilyenkor egy kicsit visszább kell fogni a mennyiséget, hogy ne legyen erőltetett.

2023. nov. 15. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!