Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányszor tudtok egy nap elélvezni?
Figyelt kérdés
2023. nov. 13. 06:23
1/20 anonim válasza:
Talán 10 körül volt a max eddig.
F
3/20 anonim válasza:
Nemtudom,de nagyon sokszor 23/l
5/20 anonim válasza:
Nem számoltam, de nagyon sokszor. Az a bajom, hogy hiába élvezek el, utána ugyanúgy kívánom és merevedésem is van ugyanúgy. A harmadik után csillapodik, akkor is csak egy órára. Aztán megint.
Szerintem volt már, hogy 30-szor is csináltam egy nap.
És nem vagyok már fiatal az a furcsa.
7/20 Rex Hunter válasza:
Nekem eddig 10 volt a legtöbb. Ez tavaly előtt nyáron volt. A legnagyobb orgazmusom pedig 13 lövés volt.
8/20 anonim válasza:
Akkor én kivétel lehetek, egyszer kipróbáltam, 4 ment, de a negyedik már nem volt olyan jó.
24N
10/20 anonim válasza:
A rekord eddig 26x. De nekem hiperspermiam van, ugyhogy amugyis gyakran ki kell engednem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!