Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lanykent hogy tudnék elélvezni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanykent hogy tudnék elélvezni?

Figyelt kérdés
19 eves vagyok es meg sose elveztem el, hiaba nyalnak ki es dugnak, azt nagyon elvezem de ninxs meg az attores mikor elelveznek

#élvezet #Elelveni
2023. okt. 14. 00:03
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
Nem lehet hogy nem tudsz teljesen ellazulni/elengedni magad? Nekem egy ideig ez volt a probléma. Elég egy magánéleti probléma ami esetleg nyomaszt akkor is.
2023. okt. 14. 00:14
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Maszti közben van orgazmusod?
2023. okt. 14. 00:45
 3/7 A kérdező kommentje:
2 meg sose probaltam
2023. okt. 14. 00:55
 4/7 anonim ***** válasza:
Keress odafigyelő partnert
2023. okt. 14. 08:20
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező: ez a baj, hogy magadnak sose próbáltad. Nem is ismered a tested, hogy mi az ami neked igazán izgató. Ok, egy férfi kísérletezik, de egy aktus alatt azért az idő miatt kevés a lehetőség. De hogy te még magadnak nem próbáltad sosem, az szerintem nagyobb gond.
2023. okt. 14. 08:35
 6/7 anonim ***** válasza:
És ha tovább nyalna a barátod?
2023. okt. 14. 15:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Velem sem?
2023. okt. 14. 18:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!