Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a hozzáállás nagyon taszítani fogja?
Szóval randiztam párszor egy lánnyal, és kezd komolyra fordulni a dolog. Lassan szexre kerül a sor, és nem tudom mit tegyek, mondjam el hogy mire vágyok, de azt is hogy? Nem igazán vagyok, egy közösülés centrikus férfi, mindenféle játékok izgatnak, orgazmus kontroll, vibrik, szeretnék eljátszani a testével, és élvezném ha ő is ezt tenné velem. Igazából valamennyire izgat a bdsm is, nem a sm része, csak a kötőzés bilincsek ilyesmi. Meg persze az hogy van egy “főnők” az az adott alkalmon. Nálam ez egyáltalán nem fix, hogy neki vagy nekem kell annak lenni. Az lenne a legjobb ha alkalmanként cserélgetnénk.
Persze ez nem azt jelenti hogy a hagyományos szex nem is érdekel. Meg nyilván ott is azon lennék hogy neki jó legyen. De félek ez nem elfogadható.
Mit tegyek mondjam el előre? Vagy majd alakul, és reménykedjek hogy tetszik neki?
Először sima szexxel indíts és ne rohand le ilyenekkel.
Az első alkalom után pedig le tudod vonni kb. milyen lehet a stílusa. És lassan beadagolni neki.
Vagyis mi így csináltuk.
Először mezei módon dugd meg. Aztán 3-4.alkalommal próbálj valami lightossat. Pl. lefogod a kezét. Meglátod hogy reagál, ha jól veszi a lapot akkor nagyon lassan abba az irányba tereled a szexet amerre akarod.
Ha elmondanád neki, lehet elutaítana. De csak azért, mert a bdsm egy pokol, gusztustalan szüleménye a fejébe, és ő se tudja hol vannak a határai.
Szerintem legjobb az őszinteség! Felnőtt emberek vagytok, a szexualitás pedig a párkapcsolat része! Valaki szerint az alapja,de ezzel Én nem értek egyet!
Szóval: nyiltan mondd el neki a vágyaidat, mert ha nem így cselekszel, sírás lesz a vége! 😎
Ha a partnered nem affin rá akkor nem fogja érteni, így elfogadni sem. Ezzel együtt neked kell eldöntened ez mennyire fontos neked, megy-e a "normál" szex.
Alapszabály: ha van érzelmi kötelék ÉS te is mindent megadsz neki amire vágyik, akkor időnként tudsz kérni úgymond ezt-azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!